Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija-mozoljčki?

Alergija-mozoljčki?

Moj 1 mes sin ima je dobil ogromno mozoljčkov- po ličkih in bradici .Je to tudi alergija? Ima katera izkušnje?Pa na lasišču ima rdeč flek ki ga zelo srbi in skoz glavico obrača..
Je zalivanček in smo trenutno na sojinem mleku ker čakamo izvid krvi..Test na rokci je bil neg..
lp

po mojem to ni alergija, ampak hormonske spremembe. ti mozoljčki po kakih dveh tednih izginejo. niso pa nič kaj lepi na pogled.

Pozdravljena!
Tudi jaz sem pri mojem imela takšne probleme. Kakšnih 5 tednov po rojstvu je postal takšen, da so nas takoj poslali k dermatologu. Cel v mozoljčkih oz. spuščajčkih in to po čisto celem telesu.
Nakar so mi tam rekli, da je to le čiščenje kože. Je pa res, da je izgledalo ful grozno. Še pediatrinja in babica sta rekli, da kaj takega še nista videli. Celo vekice je dobil zatečene.
Trajalo je kakšna dva tedna, potem pa je počasi izginilo. Ubošček, ko se spomnim. Kopaj ga samo v navadni vodi, kateri si dodala olivno olje, nato pa ga namaži z hladilnim mazilom. Mislim, da kaj drugega skoraj ne more biti, razen če bodo rezultati pokazali drugače.
Čimprej se porihtajte, saj bo minilo.

No alegičen moj sine ni ,zdaj moram obiskat še darmatologa.Upam pa da ne bo hujšega.
lp

New Report

Close