Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Alergija je izginila! PRESREČNA!

Alergija je izginila! PRESREČNA!

Drage mamice!

Tako sem vesela, da moram to srečo deliti tudi z vami. Moj otrok je namreč zdrav!! Kot verjetno nekatere veste je imel močno intoleranco na laktozo in ob vsaki manjši količini zaužitega mlečnega izdelka je dobil močno drisko. No, sedaj pri njegovi starosti 20 mesecev sem ga ponovno testirala in čudežno NOBENE REAKCIJE!! Nobene driske, nobenih krčev le malo je bil “siten” a je možno, da je imel pač slab dan. Tako sem vesela, da vam ne morem povedati.

Za vse mamice, ki živite s podobno težavo, torej je upanje, da resnično nekoč izgine in to popolnoma! Ju, hu, hu!!! Sedaj pa bo tudi naš otročiček lahko jedel sladoled takrat, ko si ga bo zaželel (torej navadnega, takega iz stojnice ali iz trgovine).

Pozdrav,
Miša

Spoštovana Miša,
tudi jaz sem vesela zate, saj je verjetno največja sreča za mamice, če je njihov otrok zdrav. Pravim verjetno, zato ker tlele gor smo (večinoma) take,ki jim zaenkrat še ni dana sreča biti mamice. Verjetno si se zmotila in si tale post mislila vpisati na forum Starši staršem. Pa nič zato. Veliko veselja s tvojim otročkom!

LP

Resnično sem se zmotla!! Kakšna neroda sem. Takoj bom prekopirala ta post, še na drug forum.

Se opravičujem! Vam puncam, pa čimprej dve črtici!

Miša

New Report

Close