Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija ja ali ne

Alergija ja ali ne

Opravila sem alergološko testiranje preko Bioresonančne metode, ugotovljenih je bilo cca. 10 vrst alergij. Ko pa sem opravila alerg.testiranje pri “uradni” medicini, metoda testiranja na rokah, so ovrgli kakršnokoli alergijo. To je bilo zame kot krop po glavi. Ali je kdo doživel kaj podobnega ?

Pozabila sem pripisati, da so uradni medicinci primerjali testiranje preko Bicoma z njihovim, torej so definitivno ovrgli izvid Bicom testiranja. Upam, da sem bila sedaj jasna.

Ali imate težave z alergijami ? Ali pa samo preverjate kako držijo rezultati BICOM testa ?

Preverjam.Poskusno za obdobje 10 dni pa sem že jemala Flonidan in ugotovila izboljšanje v mojem počutju – pekoče oči, suh kašelj, izpuščaji…
Pred nastopom terapije z Bicom bi se rada prepričala, če je smiselna. LP

Mojemu sinu je uradna medicina pripisala alergijo na trave in plesen (preko krvi), Bicom testiranje je to alergijo potrdilo in našlo še par stvari (arašidi, dlaka mačk).
Pri hčeri pa pri testiranju preko krvi niso našli čisto nič, niti IgE niso bili povišani, Bicom testiranje pa je pokazalo veliko stvari, ki ji škodi.

Sama si razlagam Bicom testiranje tako, da pokaže stvari, ki ti delajo težave oz. jih ne prenašaš, pa mogoče sploh še ne gre za alergijo.

LP

New Report

Close