alergija?
Pozdravljeni!
Prosila bi Vas, če mi lahko kako pomagate glede problema, ki ga ima moj mož. Mesec nazaj gleda tv in kar naenkrat ga začne po celem telesu močno srbet in postane ves bulast, kot bi ga nekaj opikalo- podobno kot piči obad. Ni imel nobenega novega mila ali sprememba praška. Vzel je klaritin in še predn je prijela tableta, je vse zginilo in kot da ni nič. Ni ga več srbelo in vsi “piki” so izginili. Včeraj pa se mu to ponovi v službi in tudi zgine. Naj povem, da je zelo občutljiv na pike žuželk, če ga piči mušica spomladi takoj vse zateče in ima zatečeno cel teden. Ko ga je pičil sršen, sem ga peljala na urgenco. Tudi ospena ne sme. Sedaj pa ima te nenavadne pojave. Kaj bi to bilo? Ali naj gre k zdravniku, čeprav nima kaj pokazat? Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
pozdravljen!
Stara sm 15 let in imam ze kot dojencka nekaksno alergijo , ki se pojavlja od casa do casa. Najveckrat jo imam po zimi, ko je mrzlo. Pojavi se tudi poleti. Ko sm bila dojencek sm imela na obrazu, potem sm jo pa ze pridobivala na nogah in rokag (ob pregibih). SEdaj se mi je celo ze zvecalo. Enkrat imam zelo rdeco kozo in drugic manj. Zelo me srbi: Nasploh ce sm zivcna.
Zahvaljujem se vam ze vnaprej!