Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Alergija

Alergija

Pozdravljeni!

Že nekaj let trpim alergije, ki me napadejo v vsakem času leta. Nekajkrat sem že bila tudi hospitalizirana, ker je bila urtikarija tako močna, da je bilo za znoret.

Zdravniki ne najdejo vzroka oz. me odpravijo iz bolnišnice in mi naročijo naj se grem testirat. Teh testiranj sem dala skozi že malo morje in je vse negativno – bila sem tudi na Golniku, pa vse brez uspeha.

Ugotavljam pa nekaj. Vedno kadar mi pade imunski sistem, takoj, ko se mi malo dvigne temperatura, jaz dobim po celem telesu ta posip, ki srbi in seveda ob čohanju samo raste in nastane oteklina.

Zato menim, da so te moje alergije povezane s povišano temperaturo oz. padcem imunskega sistema. Zanima me, ali mogoče poznate kakšen podoben primer. Oziroma kako preprečiti nastanek takšne alergije.

Hvala in lep pozdrav.

Spoštovana Metka!

Nastanek ponavljajočih ali kroničnih urtikarij lahko povzročajo infekti pa tudi vnetna žarišča. Takšni primeri niso redki. Če je to dokazano kot vzrok urtikarije, poskušamo takšne infekte pozdraviti oz. preprečevati, vnetna žarišča pa odpravljati.

New Report

Close