alergičen otrok in pes
Imamo 2letnika z alergijo na kravje mleko in jajca. Ker sva oba z možem tudi alergika na cvetni prah, bo verjetno tamali tudi to podedoval po nama, glede na to, da ima že sedaj alergijo. Tukaj pa nastaja problem, imamo še starejšo hči, ki pa si na vsak način želi imeti psa. Tudi sama sem velik ljubitelj psov in mi njihova dlaka ne meni, ne možu ne dela težav. Živimo v staovanjskem bloku, tako, da bi pes živel v stanovanju.
Sedaj me pa zanima ali ima katera psa in otroka alergika? Pediater to odločno ne priporoča. Kaj menite vi?
Sonja
pozdravljena Sonja,
tudi sama sem astmatik imam pa hčerko, ki je (bila) alergik. Doma imamo 2 psa, ki pa nista v stanovanju (le občasno) sta pa v hiši. Pri alergijah ni vedno problem le v dlaki (moji hčeri je težave povzročala pasja slina in pa pršice v dlaki in na ležišču).
Mi smo Emine težave pozdravili z bioresonančno terapijo in smo srečna “človeško-pasja” družinica…..
Predlagala bi vam, da obiščete družino, ki ima psa v stanovanju in opazujete otroka, če bi imel alergijo bi se mu zelo hitro pokazala. Potem pa prosite koga da pride za nekaj dni k vam s psom. Če otrok ne bi imel težav, mislim da ni razloga zakaj ne bi bil kuža z vami. (Omislite pa si pasmo s kratko in ne žimasto dlako:))
pasji pozdravček, TT