Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija ALENKA

ALENKA

Ojla,kako je zdaj z vašo hčerko?Jaz sem Alenka in sem stara 32let,zdajle 19.01.07 bo 1leto od moje presaditve,pa se počutim krasno.Imela pa sem levkemijo AML-brez dozorevanja.
L.p Alenka

Super, Alenka, tole svečko boš pa z veseljem upihnila, kajneda ? Od srca ti jo privoščim. Imela si avtologno presaditev, če se ne motim ? Ali mi lahko poveš, kaj to pomeni “brez dozorevanja” ?

Lp, Milena

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

Ja res jo bom z veseljem upihnila,pa veselim se tudi,da bom šla upam lahko v službo,vsaj po 4.ure,tako da počasi zaživim normalno življenje.Saj mi je tudi doma lepo,ampak malo spremembe bi mi življenje še polepšalo.Imela sem avtologono presaditev(brez dozorevanj)pa naj pomeni brez stopnje,tako so mi razložili,bom pa zdajle januarja vprašala Pr.dr.Pretnarja.Moja prijateljica je imela 5.stopnjo,ta je huda,in tudi ona jo na žalost ni preživela,imela pa je komaj 28let.Ampak je rešena.
L.p Alenka

New Report

Close