Album za slike
Listov za vlaganje načeloma ne rabiš, saj lahko uporabiš malo trše liste in samolepilne vogalčke, v katere vstaviš fotografije. Se pravi lahko narediš “knjigo” iz debelejših listov, ki jih lahko potem še dodatno popišeš ali okrasiš (scrapbooking!!). Bo še lepše kot plastične mape z okenci :).
Lp,
Pred časom sem v Intersparu na Viču stalno kupovala liste za albume. Bili so kartonski, s folijo čez, po 20 kom v paketu, z luknjicami ob strani, tako da si jih lahko vstavil v kakršnokoli mapo A4 formata, tudi v registrator (to sem izkoristila, ko je bilo na kakšnem daljšem potovanju ogromno fotografij – rada imam namreč en album za eno potovanje).
Še to – te liste sem vedno dobila na oddelku, kjer so bili fotoalbumi, okvirji za slike… Ker je pod folijo nekoliko samolepljive snovi, sem brez težav ob fotografije dodala še na listkih natisnjene komentarje ali pa sem jih z alkoholnimi flomastri napisala ročno.
Odkar smo potovanja zreducirali na minimum (majhni otroci), imamo vse fotografije v računalniku.
Lep pozdrav.
Vidka
Ne! Ko smo albume delali v osnovni šoli pri tehniki, smo šeleshamer na eni strani prepognili za cca 1,5 cm, v pregib vtaknili in zalepili pavs papir in potem vse skupaj preluknjali z luknjačem, da je šla vrvica skozi vse liste.
Kitt