Albanci
Danes berem v Delu kako so Albanci kr zavzel eno vas, jo poimenoval avtonomno območje in sebe Albanska vojaška policija.
Kot prvo, če kdo ve, zakaj se oni sploh imenujejo albanska vojska. Albanija je država, če pa se ne motim vse te kretene povezuje vera-islam. Kaj je zdej bolj pomembno vera ali država za njih? Pa kako so predstavljajo, da bi ustanovil državo Albanija 1 na območju Makedonije, državo Albanija 2 na območju Kosova? Pa kaj te kreteni sploh hočjo!?
No če lahko nekaj dodam, pomojem mnenju je to čist drugačna kultura -> turki so jo zasejal kdaj že, in ljudi te kulture ne mara noben v razvitemu svetu, zato ne štekam zakaj sploh rinejo v EU ..pa bojo rekl, da si želijo boljše življenje.. zakaj pa nimajo boljšga življenja npr. v Albaniji? ..in zakaj si boljše življenje predstavljajo tako, da se pridejo v eno državo samo razplojevat in poberat med, kar jim pa ni všeč bi pa kar zignoriral. Po lastnih izkušnjah lahko povem da so to (po večini) izredno primitivni ljudje, katere (hvala bogu vsaj neki) vera sicer sprav na mal višji nivo ampak sam do tistga nivoja, da delajo “plemenito delo” ko v imenu vere pobijajo in marginalizirajo vse okol sebe..skratka kr naenkrat ratajo took pametni, da se brez prehudga napora prec spomnejo kakega blazn fajn izgovora da delajo kar se jim ljubi in najbolj vztrajni so glih pr utrjevanju njihove vere, prepričanja in kulture pri nevernikih in nasploh ljudi k jih ne marajo. in kje bolš začet k v neki tuji državi k so sami neverniki okol…
By the way: verjamem, da so na svetu muslimani, k živijo za ljubezen in strpnost do drugačnih, samo nevem kje so.. pomoje se skrivajo pred svojimi brati, k bi jih zmasakriral.
zdej si pa predstavljajte scenarij, k je v Sloveniji mogoče že čez kakih 50 let; albanci/musliji delajo neumnosti in ker se pač nočjo vključit v družbo, bi neko vas katero so naseljeval in v kateri so večinski, razglasil za avtonomno območje, tm bi oboroženi hodil okol in neke ultimate dajal Sloveniji. Sori, sam js bi jim zaželel dobrodošlico tko kt pr filmu Outbreak. K je prletu avion in odvrgu paket, k se je s padalom spušču na vas.. in tovor je bla ogromna bomba… vuššššš pa je blo konc… sekunda… prou čudm se kako da Makedonija ne pošle vojske. Sej ne rečm da je treba vse pobit, ampak treba jim je pa pokazat kje je njihovo mesto.
Oprostite, sam sm čist besen, ker čitam kako albanci krojijo življenje državljanom neke države ..k je večja k Slovenija!!! Js nimam problema z Albanci, samo kr dobro poznam enga in lahko povem da;
-zlo prjazni in ustrežljivi -hinavsko, ker muslimanska družina in skupnost je popolnoma zaprta za drugačne
-primitivni do konca, čeprav načeloma prijazni
-njegov brat sploh ne zna slovensko!!!!!!!!? -> in ima državljanstvo
-fotr pa svaka čast dela ful..
Albanci se bojujejo na 2 frontah ..ena je underground.. umori,vojne,plenjenja -> vse grdega kar se spomneš
druga fronta je pa nice politika ala Rugova. A mislite da je kdo na tem svetu k mu verjame da nima kontakta i da sploh ni povezan z ekstremisti.
Torej kaj se bo zgodil… ekstremiste se bo zatrl z vojsko, Rugova bo po svetu potoval in jokal kako krivico se dela Albancem in mednarodna skupnost bo tko ukrepala k je na Kosovu. Kakšn paradoks se je tm zgodil! Srbija ima Kosova a tm ni več tut enga Srba! -> Ker mednarodna skupnost ni naredila svoje domače naloge (to smo tudi mi Slovenci, pa hrvati, pa vsi k vsaj mal poznamo okoliščine)
No tudi mednarodna skupnost bo ukrepala zlo surovo, ko bo vidla, kako jih Albanci nategujejo! To se je zgodil miloševiču. Dokler se je nekaj blamiral in ko tujini še ni blo najbolj jasno kaj se sploh dogaja v jugoslaviji, se vojna srbskih tal sploh ni dotaknila! Ko pa so končno vidl, kok jih je Miloševič nategnu, so pa pohitel in nevem kok časa bombardiral vse živo po Srbiji!
..me prou zanima kako se bo končal z Albanci.. francozi živijo z več kot 5 milijona muslimanov. Če noben musli ne migrira več v FRA, a veste kok muslimanov to pomen čez 50 let v Franciji?!?! ..te štepajo k po tekočem traku.. briga me, če so moje izjave rasistične oz. spodbujajo nestrpnost. A veste Albanci pa musliji niso nč nestrpno… kr pridejo pa pašpricajo ..z napalmom če je treba! zdej mi je pa že na humor udarl…men je všeč črn humor.
..no francozi so se izrekl NE za začetek pogajanj s Turčijo za vstop v EU.
Js sm tut proti. pa lep pozdrav
tako so si prisvojili Kosovo in je kao njihovo( kar nikoli ni bilo), ko jih vidim kako se širijo po Sloveniji, vse naj slaščičarne imajo oni,na najboljših mestih ej., ko se namnožijo bo isto kakor na Kosovu.
Praktično vsi Albanci, ki živijo v Sloveniji, so slaščičarji. Če pa to najboljše znajo.
Mene ne motijo.Prideš po sladoled, te on prijazno pozdravi, v tekoči slovenščini…Ne kot Srbi; nekateri še po 30 letih življenja v Sloveniji ne znajo slovensko.
pride albanski veleposlanik do Kučana pa mu reče:
“dej neki nared k nas bojo srbi čist stolkli na Kosovu!”
Kučan: ma boli me K****…..
alb. veleposlanik: že prou, že prou, bom vse naše znanstvenike iz slovenije nazaj v Albanijo odpelu…
Kučan: Boli me K****, itak ne jem sladoleda….
true story:)
Ja sej takim indijancom kot si ti je itak brez veze karkoli lepo razlagat. Ti moram pač bol preprosto povedat: ja tko je to moj HeavyD, Albanezi smo zajebani :).
:))))))))))
JASHARI je bil z menoj v vojski.Bil je zelo iznajdljiv, vedno je “hvatal krivine”.
Ko smo bili še fazani, smo (ko smo hoteli v sobo kjer smo spali) morali potrkati na vrata in raportirati:
druže desetare vojnik taj i taj, dozvolite da udžem u spavonu!
JASHARI pa je vedno dejal:
druže desetar, vojnik jashari, dozvoli da udžem na spavona:
MARŠ NAPOLJE (je zavpil desetar i nauči srbski)..
in tako je ubogi JASHARI tudi po 10 krat trkal, da je prišel do svoje postelje.
Smo imeli “političko nastavo” in ko je bilo konec je rekel desetar:
deset minuta voljno, a za to vreme očistite puške…
JASHARI pa namesto da bi čistil puško, se je nekaj zajebaval s kamenčki in ciljal eno drevo…
JAAAAASHARIIIIII ZA TEBE VAŽI LEEEZZZIIII GOOOOOTOVS!!!! je kričal desetar.
JASHARI pa čisto mirno reče:
druže desetar ne može deset minuta voljno,čisti puška,lezi gotovs….ne može sve…
eto, vidiš. albanci se vedno znajdejo, ne jebejo ništa.
:))))))))))
HeavyD: ta čifša grue
resnica. ze ceu lajf hodm na miklošičevo.. z unim se prou na videz poznava, ker ze 20 let prodaja sladoled poleti.. 🙂 faca.
ne ..žalostni ste.
Ah škoda komentarja o teh arnautih. Poglejte samo kako živijo te mrcine smrdljive. V svetu ne samo da so znani kot največji kriminalci, ampak tudi kot največji bojazljivci. Albanec ko je sam se bo do tebe pretvarjal kkao da je frend ono ovo, ko pa bo v partiji z še npr. 20-imi albanci, pa bo največji frajer, si bo izvlekel nož, ti z njim malo zagrozil in odkorakal… Sam ne mi govort da pojma nimam ker poznam milijon takih primerov samo iz domačega kraja tu.
Dokaz je že tudi to kakšni so, za nič drugega sposobni kot burek, sladoled in te pizdarije, katere jaz od njih bojkotiram itq a ne. Kje ste že videli v svetu kakega albanca uspešnega v kakšnem poslu lepo vas prosim no. Pa ne zdaj da bi zagovarjal srbe, al hrvate, tud mi slovenci nismo čist tak naj naj kot se mamo, ampak dejstvo je pač takšno… kje je kakšen albanski književnik znan, morda kak fizik, matematik, zdravnik he he he.. dejte nehat no… tukaj bi pa lahko kamot generaliziral zadevščino!!
**** THEM ALL !!!!!!!!!!!!
Crknite podgane šiptarske. Kotite se kot psi.
No dej k si tole tko dobr napisal bi pa lahko to se javno razglasil u druzbi kaksnih pravih Albancev. Pa ne kakšnih bogih delavcev al pa burekđij k sami s sabo ne vejo kaj bi. Pa da bi ti lepo izrezali tvoj smrdljiv jezik pa ga spekli na žaru. Mogoče bi ga pa pol lahko še naprej u bureku predelanega prodal – npr. HeavyD-ju. Sej veš da uvljujemo notr svašta. Kakršni koli že smo, “viješti smo s nožem”. Sploh ne veš kako se da lepo človeku jetra izrezat, da o ledvicah sploh ne govorimo. E moj JCIS – veliko, zelo veliko je denarja in moči v rokah Albancev. Sam to je klošarjem tvoje vrste skrito.
1000 e za informacijo ime in naslov od tega smrada k o albancih govori!ostalo bomo pa ko se srečamo ena na ena da mu mal spremenim mišlenje!!!!
Pa še nekaj mi nismo ***** ko vi da po forumih pod kodam govorimo !
Joj smrad jedan samo da bi te dobu na 2 kvadratna metra iz oči v oči,pa jebal bi ti mater,če jo sploh še maš!!!!Pa večjih **** od vas ni a ti je jasno samo sporoči mi kdo si pa ti pripravim lepo presenečenje smrad pokvarjen!!Sam men se ne da tle nakladat tko ko ti svinja jedna jaz raje u živo delam!!
Upam da bo gdo korajžen pa mi dal tvoj naslov potem ti pa dokažem 1 na 1!!!!
e harvey vidi kakvo ti je ime ko harvey norman!BUDALA ZAHOJENA!
Kaj naj si mislim o teh evropskih indijancih??? Milsim da sta Harvey in ta JCIS povedala že skoraj vse. V bistvu sta podala neko realno sliko.
Jaz bi pa dodal še samo to. Dejstvo ki govori o teh šapcih je tudi to, da imajo lastno državo ki ni stara niti 100 let pa poglejte kakšna je. Že samo to brez vsega ostalega pove marsikaj o teh smrdljivcih garjastih.
Forum je zaprt za komentiranje.