Akutna limfoblastna levkemija
Živjo Milena,
mal več o zadnjih dogajanjih sem napisal v prejšnjem postu. Kar pa se darovalca tiče, mam pa kar srečo. Mama je skoraj 100 % skladna. Skoraj zato, ker eno majhno neskladje sicer obstaja, vendar je še vseeno primerna. Kljub temu, so dali poizvedbo še za nesorodnega darovalca in če bi bil ta primernejši se bodo verjetno odločili zanj, v nasprotnem pa bo mama čist ok. Jutri grem zopet na odvzem krvi, faksiram izvide v KC in upam, da bodo rekli, da imajo prosto posteljo in da v ponedljek začnem z drugim ciklusom v katerm dobim 4 kemoterapije v hrbtenico.
Jaz sem pripravljen !
Huraaaaa, Tom, super, da je tvoja mama ustrezna !!! Če bo pa kak tuj še bolj ustrezen, pa samo še bolje. Res je sreča, da imaš celice za presaditev. Pa tudi to je sreča, da se počutiš res pripravljen na zdravljenje ! Verjamem, da je k temu veliko pripomogel tvoj alternativni zdravilec, da ti je pomagal do mirnega prepričanja, da bo šla tvoja življenjska pot na dobro (tudi sama sem imela podobno izkušnjo s svojim karmičnim zdravilcem v Lj).
Psiha je res izjemno pomembna. Vsako terapijo bolje sprejmeš, če jo tudi psihično sprejmeš z odprtimi rokami, v to sem prepričana. Veš, ko sem šla sama na presaditev, sem šla prav z enim takim adrenalinskim občutkom pričakovanja, z enim veselim vznemirjenjem, da mi bodo v tisti beli sobi pomagali, da ozdravim. Ves čas terapije sem to gledala tako, tudi takrat, ko mi je bilo slabo. Sigurno mi je pomagalo. Prav vesela sem, da tudi ti podobno gledaš na terapijo.
Torej, le pogumno na ta drugo kemo, drži se !
Milena