Akupunktura za nosečnice v LJ
Pozdravljeni,
sicer sem že brskala po spletu, ampak sem večinoma našla starejše objave, ki morda niso več aktualne. Zanima me namreč, če se v Ljubljani izvaja akupunktura za nosečnice, in vaše morebitne izkušnje z njo. Videla sem, da naj bi bila v Pilates centru na Wolfovi – je morda še kje drugje, v kaki bolj “medicinski” ustanovi? 🙂 Pa če ima katera kakšne izkušnje, bom hvaležna za mnenje … Sem pa nekje v 25. tednu, tako da imam načeloma še kar nekaj časa do določitve, ampak ker ponavadi vse urejam zadnji hip, bi se vsaj tokrat rada malo pripravila … 🙂
Že vnaprej hvala za odgovore, lep dan!
Maja
V LJ je kolikor vem, to edina možnost, zato sem tudi sama hodila v KR, ker je bilo pač pol ceneje. Mene je zmotilo, ker so nas vedno naročili ob 9.30, potem smo pa vedno čakale vsaj do 10-ih, da se je prikazal zdravnik/ca, in to vsakič drug-a. Niso vsi delali enako kvalitetno, najboljša je bila Pavlovičeva, ki je res poskrbela, da je zadela točko in to dovolj intenzivno, in tudi vmes prišla še navrtet igle, ostalima dvema se ni dalo toliko…. Enkrat sem pa tudi prišla zaman, saj kljub temu, da sem bila naročena, ni bilo nobenega zdravnika in sem se lahko samo odpeljala nazaj v LJ. Če bi šla še enkrat, bi šla kar na Wolfovo – tudi tam je usposobljena zdravnica z licenco, ki to dela, čas in vožnja do KR pa tudi nekaj staneta.
Zdravo,
na Wolfovo hodim sama, gospa, ki izvaja akupunkturo, je zdravnica, in marsikaj vmes, med 20 minutami, kolikor traja en obisk, lahko z njo predebatiram in mi da marsikateri dober nasvet. Prideš pa enkrat tedensko, zadnji mesec nosečnosti, naročajo na pol ure in so vedno točni, no, vsaj pri mojih do sedaj treh obiskih sem bila vedno točno na vrsti. Vzela sem paket 4 obiskov, stane pa 125 EURO.