Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje AKUPUNKTURA – priprava na porod

AKUPUNKTURA – priprava na porod

Pri meni je bilo 3,5 h od prihoda v porodnišnico do poroda.
Pred tem sem popadke imela že ves dan, ampak niso bili nič kaj močni.

Jaz pa sem bila na začetku ful skeptična glede vsega tega, ampak sem šla potem po prigovarjanju kolegice… in sem res presenečena, ampak nekaj težav mi je odpravilo že na začetku, na ostalih pa še delamo… je pa zdravnik eden izmed boljših v Slo, tako da mu 120% zaupam… Če bo katera iskala v Celju…

http://www.akupunktura-wang.si/

Da še jaz malo poročam kako mi gre. Danes sem bila na 3. obisku akupunkture. Čakajo me še 3, v upanju, da jih dočakam 🙂 Še vedno sem dokaj zaspana/utrujena popoldan, ko pridem domov. Sicer je počutje boljše, boljše spim, ne zatekam več toliko kot prej, se mi zdi, da sem bolj pomirjena glede poroda…

Je pa ena punca na prejšnji strani omenila tole “mezinec na nogi – to je točka, ki naj bi sprožila porod okoli PDP”.
Meni je danes anestezistka rekla, da dodajo to iglico v 38. tednu, gre za mehčanje oziroma pripravo mateničnega vratu 😉

A katera mogoče ve če je kje na obali kdo ki izvaja akupunkturo za nosečnice?

Jaz sem kar nekaj prebrskala na to temo in moram priznati, da na obali nisem zasledila akupunkture…Naj me katera popravi, če se motim.

Sporočam vam, da sem našla zdravnika, ki v Kopru izvaja tudi akupunkturo za nosečnice in sicer dr. Branimir Bem. Grem pa komaj nekje konec Aprila k njemu, tako da bom takrat znala več povedati o tem kako je bilo.

tu je link spletne strani (sicer na strani ne piše posebej da je akupunktura tudi za nosečnice, sem pa poklicala in mi je rekel, da dela tudi to):

http://www.zavodbem.si/o-zavodu

Jaz sem iz Trebnjega hodila v Grosuplje.

Mislim, da imaš najbližje LJ Grosuplje v ZD.

Je katera bila pri tem BB v kopru? izkušnje?

tudi mene zanima za Koper!

akup_koper, javi se kaj 🙂

Pozdravljeni.

Rodila sem pred 14. meseci zdravo deklico. Na akupunkturo sem hodila h ga.Gostenčnik v Kamnico. Vse pohvale in zelo priporočam. Bila sem šest krat in po zadnjem obisku sem rodila v roku par dni -spontani porod, voda mi ni odtekla, svoji popadki, en šiv in nobenih zapletov. Od prvega popadka pa do konca poroda je minilo 3,5h, naj izpostavim to da sem rodila prvič!!! Pomaga sigurno in zelo priporočam.

lp

meni je akupunktura pomagala. imela sem 6 terapij. zadnjo tri dni pred porodom. Vse na Dobrni. Rodila sem prvic in se to ekspresno. po dveh urah popadkov sem prisla v porodno sobo popolnoma odprta, z glavico dojencka v porodnem kanalu. v porodni sem po 35 minutah v rokah drzala svojo dojencico 🙂 super izkusnja.

kakšna pa je cena akupunkture ?

New Report

Close