Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost akupunktura in zanositev

akupunktura in zanositev

Pozdravljene!

Zanima me ali je katera med vami z pomočjo akupunkture zanosla. Trudimo se 2 leti, ampak ne rata. Iščem še druge variante pomoči kot si akupunktura, bioenergetik… Se splača poizkusit?

LP

kokicaa, midva z mojim sva bila v torek prvič pri bioenergetiku, ker sva imela za sabo tri neuspešne umetne oploditve. Čeprav vem da je pri meni lahko rečem nič procentov možnosti naravne zanositve ker baje naj bi imela oba jajcevoda neprehodna, sva rekla da greva še to probat da si ne bova kdaj očitala da nisva naredila vsega kar nama je bilo ponujeno in predlagano. Ogromno ljudi nama je predlagalo že nekaj časa nazaj tega gospoda, ampak dokler nisem spoznala dva para katerim je pomagau priti do otrok in to po naravni poti čeprav so imeli za sabo kar nekaj neuspešnih umetnih oploditev, nisva o tem odkrito povedano sploh razmišljala. Če te zanima še kaj več ti bom z veseljem odgovorila. Lep pozdravček

Mi prosim poveš kako to zgleda pri bioenergetiku? Nikoli še nisem bila, se pa odločam in bi tudi to varianto probala. Zgubit nimam kaj, lahko le pridobim. Ali mu moraš nest kake izvide? Kateremu bioenergetiku si šla, in kako dolgo si čakala za prvi obisk? Hvala!

Jaz sem tudi bila tokrat prvič sva pa šla oba. On izvaja več vrst terapij katero je pri nama ti nebi vedela povedat. Kako zgledat ne vem če bi to glih javno pisala če bi lahko bi ti pisala na zasebno sporočilo pa ti nikakor ne morem(ne vem zakaj ne). Klicala sem ga v ponedeljek v torek zjutraj sva pa že bila pri njemu, je pa iz Podturna pri Dolenjskih toplicah in mu je ime Emil Roglič. Kar nekaj člankov je tudi o njemu na spletu ter njegova telefonska št. samo odtipkaj Emil Roglič bioenergetik. Izvidov nisva imela samo povedala sva kaj naj bi biu problem in to je to. Cena terapije je 60 eurou in ti izda tudi račun.
Je pa izredno prijeten človek in morem priznati da se zdaj počutim dosti bolj pomirjeno in nekako nafilano z energijo, ker so me tej postopki fizično in psihično grozno zdelali in če ne zaradi drugega mi že zaradi teg ni žau da sva šla oba. Probaj mi pisat na zasebno sporočilo.

Jaz sem bila na terapiji pri dveh različnih bioenergetikih in mi nista pomagala. Kasneje sem šla tudi na akupunkturo, v katero še danes verjamem, da mi je pomagala. Hodila sem 2krat na teden in zanosila sem po dveh mesecih, sem pa zraven naredila tudi več drugih bistvenih sprememb v prehrani, tako da ne vem, kaj je bilo tisto, kar je pomagalo. Prav tako je tiste mesece moj partner jemal cink, selen in druge dodatke, tako da res ne vem, če je bila akupunktura ali morda splet okoliščin ali pač naključje. Jaz bi poskusila, če ne drugega, pozitivno vpliva na energijski pretok v tvojem telesu in sprošča. Na začetku iglice malo bolijo, potem je pa v redu. Je sicer drago, sploh če se voziš v oddaljen kraj, ampak jaz bi ponovila in bom šla po porodu spet, ker imam težave s križem.

Hojla, moja zgodba je precej podobna tisti zgoraj. Tudi jaz mislim, da mi je pomagala akupunktura – po šestih seansah sem izkusila prvo nebolečo menstruacijo v življenju (razen takrat, ko sem jedla kontracepcijske tabletke), v naslednjem ciklu pa menstruacije ni bilo več. Prej sva se trudila slaba tri leta. V vsakem primeru priporočam, škodit ne more, sama sem se med terapijo tudi dobro počutila in dobila več energije. Verjetno pa je veliko odvisno od tega, kakšne težave imaš – sama sem imela oz. imam policistične jajčnike. Aja, leto pred tem sem bila tudi pri bioenergetiku, kar je imelo zanimiv učinek: terapija me je nekako pomirila in sem začela precej manj sekirati, ampak zanosila pa (takrat) res nisem.

Ali mi lahko prosim svetujete kakšnega dobrega terapevta, ki izvaja akupunkturo, iz Ljubljane ali okolice? Gre se namreč zaradi zanositve in alergije na cvetni prah. Baje se da oboje popraviti z akupunkturo.
Hvala!

Vsem,ki iščete pomoč,se obrnite na karmen,(mi imamo z njeno pomočjo 2 nadebodneža) .Pa preberite si pogovor z njo v reviji Jana.

Ali mi lahko prosim sporočite kontakt te gospe Karmen? Ali je iz Ljubljane oziroma okolice?
Hvala!

Karmen je res kot piše v Jani dobra vila ,je iz okolice Domžal njen kontakt je mnogokrat objavljen na forumu,pa vseeno še enkrat 041439033.Pa,srečno.!

New Report

Close