Najdi forum

Akupunktura in težave

Spoštovani, prosim za Vaše mnenje.

Zaradi migren sem začela hoditi na akupunkturo. Akupunkturo imam skoraj vsak teden 1x, do zdaj sem jih imela vse skupaj osem. Na sedmi akupunkturi mi je zdravnica pri vbodu iglice malo nad zapestjem, zgleda nadražila nervus medianus, saj sem že takoj začutila močno bolečino in občutek, kot da bi mi skozi roko do prstov stekla elektrika. Čez par dni pa se mi je začelo dogajati, da mi ob kakšnem gibu (večkrat na dan), roka na tem mestu zaboli kot da bi mi z iglo nekdo piknil in kot da bi mi ška skozi roko elektrika, kar je zelo neprijetno. Zdravnica mi je potem na akupunkturi rekla, da smo verjetno vzdražili ta živec in da naj poskusim z roko mirovati (koliko se pač da). Danes je že 8 dan in še vedno me vsake toliko strese v roki. Mislite, da je še treba počakati? Imate še kakšen nasvvet?
Hvala in lp,

Leana

Spoštovana,

da, priporočam počakati vsaj 3 tedne, nato pa, če ne bo izboljšanja, opraviti pregled z elektromiografijo (EMG).

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Hvala za odgovor. Ali je potem to sigurno zaradi akupunkture? (Prej teh težav isem imela).
So možne kakšne posledice?

Hvala in lp

Spoštovana,

sigurno ne. Kot navajate, se je vse skupaj pričelo z akupunkturo, zakar sklepam, da so težave zelo verjetno povezane z njo.

Posledice so sicer možne, vendar malo verjetne.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close