Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina akoponktura

akoponktura

Pozdravljeni

Zanima kaksno je vase mnenje o akoponkturi. Ginekologinja je mojemu dekletu za vnetje mehurja predlaga akoponkturo, saj po njenih besedah pri tem zelo pomaga.
Mogoce veste kje to izvajajo.

Hvala za odgovor.
grega

Spoštovani!

Prvič slišim, da pomaga pri vnetju mehurja. Bolj verjetno je ginekologinja obupala nad iskanjem vzrokov za vnetje – bolje rečeno za bolečine, ki so podobne kot pri vnetju mehurja. Mogoče si je pri tem predstavljala, da bi z akupunkturo poskušali zmanjšati občutek bolečine. To lahko kaže na to, da domneva, da je vzrok bolečine drugje in ne v vnetem mehurju. Mogoče bo treba pogledati, kako je z doživljanjem orgazmov, zavorami v spolnosti, tesnobo ali fobijami na splošno… Človek je čuden računalnik s polno spečimi virusi v svojih programih in le pozornemu opazovalcu jih je moč odkriti.

Akupunktura lahko pomaga pri bolečinah, ne more pa odpraviti vnetja.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

pozdravljeni

Dekle v spolnosti zelo uziva, vendar se nikoli v zevljenju med spolnim odnosom ni dozivela orgazma. Problem je tudi v tem, da jo dostikrat noznica zacne boliti po nekaj minutah, tako da tudi kadar je ne, se mi zdi da se ne more popolnoma sprostiti. Zanima kaksno povezavo ima to z mehurjem?

Hvala za odgovor

Grega

Spoštovani!

Načelno to nima nobene povezave z mehurjem. Problem bo ta, kot ga omenjaš, da se ne more sprostiti. Potrebno bo precej vaje in potrpljenja in tudi prizadevanja z njene strani. Človek se mora pri spolnosti pač prepustiti. Nekaterim je to zaradi različnih razlogov težko. Če vama ne bo šlo, pot pod noge pa k psihiatru ali v posvetovalnico.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close