Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo aknasta koža

aknasta koža

zanima me alternativni pristop k zdravljenju aknaste kože v zrelih letih (43).
klasična medicina namreč priporoča kar agresivna zdravila, katerih se ravno ne bi rada poslužila.
poskusila sem tudi z nekaterimi manj agresivnimi kremami, zelišči, mažami, kozmetičnimi ukrepi… pa vse pomaga le za čas jemanja terapije.

rada bi naredila nekaj, kar bi odpravilo akne dolgoročno oz. za zmeraj oz. odpravilo vzrok za nastanek. imam občutek, da je pogojeno z nekimi hormonskimi motnjami, ki pa so za diagnosticiranje vseeno preblage, da bi se jih uravnavalo.

hvala že vnaprej za pomoč.

Poznamo več vzrokov zakaj nastanejo akne. Ponavadi moramo pri terapiji pozdraviti jetra, saj so jetra tovarna za predelavo strupov, koža pa pomaga. Zelo pogosto pa je vzrok za nastanek aken pršica, ki živi v lasnem mešičku. Če izstisnemo lojnico, lahko pršico opazujemo pod mikroskopom. Obstajata dve vrsti pršic, ena ima posebno velike klešče s katerimi se premakne približno 1 cm na dan. Ko s kleščami grize kožo, se to opazi kot vnetje na površnici.Torej bi lahko najprej z mikroskopom ugotovili, če imate pršice. Če ja, pa obstaja zelo učinkovita krema iz Hong Konga, ki so jo testirali na kitajskih klinikah in ima 97% uspešnost. Nekateri moji pacienti so si jo naročili in bili navdušeni nad uspehom. O tej kremi mi je povedal Belgijec, ki je sam imel težave z rozaceo ter po dolgem iskanju našel to kremo.Če pa so tudi kakšni drugi vzroki za nastanek aken, pa bi bilo potrebno testirati z BRT.Vsekakor pa je potreben celostne pristop in najprej poiskati vzroke za nastanek aken.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

http://www.demodexsolutions.com/

Je to ta kozmetika?

Pozdravljeni,
čeprav sem predelala internet po dolgem in počez sem vesela, ker slišim nekaj novega. za obstoj pršice še nisem slišala in me zanima tudi tovrsten pregled. ali morda veste, kje bi lahko pod mikroskopom pogledala za to?
Pa še to me zanima; kaj je testiranje z BRT? ne poznam te kratice.

sem vegetarijanka, poskusila sem praktično vse in bi poskusila še to.

hvala za odgovor in lep pozdrav,
lori

Ja.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

BRT pomeni bioresonančna terapija. Pršice lahko pogledate pod vsakim mikroskopom, ki ima 100 kratno povečanje.

LP

Tudi sama imam težave z aknami, stara sem 31 let. Imam težave od pubertete..Ko sem se zdravila z hormonskimi tabletami sem imela zelo lepo kožo (7 m), vendar hormonov nisem prenesla….lepo kožo sem imela tudi v času nosečnosti. Torej pri meni ne gre za jetra ali pa pršice, ampak za hormone. Se da pomagati?

sama nimam takšnega mikroskopa. kam se lahko obrnem za takšen pregled (če grem v ambulanto, me bodo čudno gledali, očitno…)?
hvala za informacije

Brez testa vam ne morem povedati, kaj bi se konkretno dalo narediti. kako pa veste, da nimate pršic?

LP

Lahko pridete k nam v ordinacijo, pokličite na spodnjo številko. Priti morate brez pudra ali drugih ličil.

LP

super. hvala. se oglasim.

koliko pa stane takšen test?

hvala za informacijo.
lp

Prosim, pokličite v ordinacijo, tukaj ne dovolimo komercialnih sporočil, tudi za nas ne … Cena pa ni visoka, brez skrbi.

LP

New Report

Close