Akcija interspar: pečica+k. plošča
Kaj menite o akcijski ponudbi … kvaliteta – cena za:
1. Pečica Zanussi, vgradna, 8 funkcij, vroči zrak, kroženje vročega zraka (a je to ventilacijska, ali ne?), gretje spodaj in zgoraj, dvostopenjski infrardeči žar 2kW in 3 kW…. garancija 1 leto
+
2. Kuhalna plošča Zanussi = 4 hitra (kaj to pomeni hitra?) steklokeramična kuhališča, inox okvir, gumbi na plošči, garancija 1 leto.
= oboje za 124.920,00 SIT.
Ko gledam cene drugje, bi oboje skupaj zneslo vsaj 170.000…
Kaj pravite, zakaj je tako ugodno?
Veletrgovci se konstantno poslužujejo majhnih zvijač z akcijskimi prodajami. Z nekom se dogovorijo, da jim recimo proda 3 artikle po nemogoče nizki ceni in to so potem njihovi reklamirani akcijski produkti. Z akcijami pri kupcih ustvarijo vtis, da so kot trgovina izjemno poceni in to zmoto potem kupci prenesejo še na ostalih 20.000 artiklov, ki jih najdejo v tej trgovini, ki pa v resnici sploh niso poceni. Torej morebitno izgubo pri treh akcijskih produktih s zvrhano mero pokrije povečan dobiček na ostalih. Tudi v tvojem primeru gre verjetno samo za to.
Malo pa vseeno popazi, kdo je tisti nesrečnik, kateremu so izsilili tako nizko ceno. Je to uradni uvoznik, ki za produktom potem stoji tudi v primeru okvare, ali je neki neznani d.o.o. iz 200 km oddaljene Neznane Vasi, ki je sicer nekoč že slišal za besedo SERVIS, ampak ne ve točno, kaj naj bi pomenila. Preveri. Morda pa je vse OK in se ti bo nakup splačal…..
Meni se zdi ponudba zelo ugodna. Za približno enako kombinacijo (samo ena hitra plošča) sem dala pred caa petimi leti okoli 200.000 sit, tudi od zanussija. Samo, da imam gumbe za plošči na pečici in ne na sami grelni plošči. To me pri tvojem ogledanem štedilniku malo moti, ker se moraš stalno ogibati gumbov. Zato imajo zadnji modeli že skoraj vsi komande na dotik.
Hitra plošča – hi light, upam, da sem prav napisala pomeni, da se nekoliko hitreje ogreje, samo to je stvar nekaj sekund. Priporočam pa ti, da ima štedilnik vsaj eno razširjeno polje za večje lonce. Vsaj meni pride prav za večje ponve.