Ajda J kaj se bomo jutri veselili???
Ajdica J
Upam, da jutri se bomo veselili. Kaj ti rečeš na to? Jaz močno in trdno upam? Saj še nisi dobila k… tardečo?
Komaj čakam, da mi zavpiješ na mobi, končno juhej je uspelo. Uffffff kako bi mi srček zaropotal od veseljaaaaaaa……
Držim in držim pesti za pozitivno……..
Oglasi se kaj in pokliči piši saj veš…….
Komaj čakam jutri…..
Lep sončen dan z primorske……..
Doroteja
Joj babnce, jest bom tok na velko napisala, ko nama bo ratal, da bo to vsem jasno!!! Štos je namreč v tem, da sem naredila test v soboto ( 36-ti dan) pa je bil negativen… in sej poznate postopek ( a ne Taja). Test rukneš u koš, z glavo počiš ob banger in greš kupit vložke. No vse to sem naredila, ampak M še vedno nimam. Zato sem sedaj zmenjena z mojo gin, da test naredim še enkrat jutri zjutraj in če ne bo spet nič, potem pridem na pregled, saj sumi, da imam ciste, ker sem imela hiperstimulacijo. Zdej že tud jaz ne vem več kaj naj si mislim, saj me popolnoma nič ne boli in sploh ni nobenih znakov za M, razen sem in tja me mal špika po levem jajčniku.
Torej, ženskice, treba bo počakat do jutri zjutraj. Brez skrbi, vam bom poročala o rezultatu pa ne glede na to kakšen bo.
Ampk me pa res fuuuul ferbc matra.
Pozdravček
DOBRO JUTRO!
Spet sem naredila test in je SPET negativen – živa beda!!!!!!!
Tko, da grem jutri na gauge pri svoji ginekologinji. Bomo vidli kaj bo odkrila. Ma nekaj bo že, in tud to bova prenesla. Saj veste kako pravi pregovor:KAR TE NE UBIJE TE NAREDI MOČNEJŠEGA.
Tko punčke, zdej grem pa mal delat. Bi bilo pa zelo lepo, ker je danes tak glup dan, da bi katera na veliko napisala, da ji je ratal, a ne?
Bodite pridne.
Pa-pa