Ajda J Kaj pa tiiiiiii???
AjdicaJ Kaj pa ti? Boš naredila jutri test? Držim že pesti. Upam, da ne bo prilezla k…. M…….
Piši in takoj sporoči. Aha danes pa z dragim uživajta ob vajini obletnici. Velikoooooo wiskija pa špeheca pa bo he he he…..
Malo heca…..
Ne vem danes me nekaj trga……
Lep pozdravček in uživaj danes do mile voljeeeeee………
Jutri pa, joj kako me boli glavaaaaaa… hi hi hi…..
Lep dan
Doroteja
Živjo Doroteja
Tako zelo sem živčna, da me bo pobralo. Prou mi je, saj sem zadnjič, ko je Miranda rabila vzpodbudno besedo, pozabila kako zgleda, ko bi moral dobit M pa je še ni. Miranda oprosti!!!!! Tako kot ti si dopovedujem, da je nemogoče, da bi bila noseča, a dopovedati si ne znam. Čist znorim, ko mi pravi kolegica, da sem sigurno noseča, saj me je noro strah naredit test. Nazadnje, ko sem delala test je bil lažno pozitiven, zaradi stop injekcije, ker nisem vedela, da ta vpliva na test. Takrat sem bila v totalnem deliriju. Noro srečna. Ko sem dobila M pa sem mislila, da bom kar umrla. Tako sva bila nesrečna, da sva sklenila, da testov ne bova več delala.
Po eni strani sem prepričana, da nimam M zato, ker sem cel mesec delala trebušnjake do onemoglosti. Pa tudi po vseh teh hormonih, ki sem jih dobila v aprilu, se mi je lahko ciklus popolnoma zmešal.
Po drugi strani pa sva najbolj skakala ravno takrat, ko sem imela najbolj plodne dni.
Ja Doroteja. Danes imava z možičkom četrto obletnico in se mi ni zdelo pametno, da naredim test in potem nosim surlo zaradi minusa. Če bi bil test pozitiven pa itak nebi mogla verjet, da je res.
Če v soboto zjutraj še ne procuri bom naredila test pa če me pobere.