AIDS
Zanima me, koliko oseb z AIDSOM poznate. Toliko se govori o tem, vendar jaz osebno ne poznam nobenega, ki bi ga imel.
Prav tako sem slišal:
– da je možnost da se okužiš pri seksu z okuženim človekom 1:100, kar se meni zdi zelo malo
– da je pri oralnem seksu možnost okužbe minimalna
Saj vem, da bi to moral v vprašati v onem forumu, ampak morda se nas bo vseeno kak zdravnik usmilil in povedal svoje strokovno mnenje tudi tukaj.
Menda je moznost, da se okuzis res okrog 1% pri “klasicnem” seksu. Malo? Bi ti bilo vredno tveganja ce bi vedel? Pozdrav, Mark
Jaz se kljub temu ne bi igral. Poti nazaj namreč ni…
Ne poznam pa nikogar, ki bi ga imel…
Virus HIV se prenaša s krvjo in telesnimi izločki, zato je edina ustrezna zaščita v primeru spolnega odnosa kondom ne glede na obliko spolnega odnosa. Verjamem, da je oralni odnos pri tem čudnega okusa, a to je edina možna zaščita.
Janko Kersnik
Janko,
jaz sem se vedno spraseval, kako se pa potem zascitis, ko gres k prostitutki? Torej tam ni poljubljanja, lizanja muce, ona ti ga ne lize, itd? Samo goli seks s kondomom? Kaj pa predigra? A lahko kdo prosim pove, ki je to ze dal skos? To me pa res zanima.
Hvala!
ne poznam nobenega človeka, ki bi imel aids.
mislim, da so tiste številke mal premajhne 1:100 ? aids se prenaša s krvjo, spermo, …po moje imaš pri oralnem odnosu skor enako možnost, da se okužiš, (vsaj če požreš dol spermo), ker gre vsebina želodca na koncu navsezadnje v kri. večja možnost za okužbo pa je verjetno, če iamš v ustih kakšno ranico.je pa možnost verjetno res manjša kot pri vaginalnem sexu.
Forum je zaprt za komentiranje.