Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca ahc

ahc

Pozdrav!

Zasledila sem izdelek antitranspirant AHC, ki menda pomaga pri zelo močnem potenju, zlasti pri izbruhih potenja ipd. Ali je to res tako super zadeva, da tako zelo pomaga pri močnem znojenju, pa menda treba le malo nanesti? Se sme tudi na obraz nanesti to? Namreč tam mi je najhujše in vas prosim za nasvet glede tega.
Ker imam poleti še alergijo na sonce, katera sredstva bi mi priporočili za na obraz in tudi drugače? Poleg Flonidana..a sta kakšen Klimicin in Skinoren dobra, glede na to, da od potenja in sonca dobivam v bistvu mozoljčke na obrazu, (drugod pa druge (rdeče) bubike,mehurčke, kamor pa seveda ne nanašam omenjena slednja 2)?

Vnaprej hvala za odgovore.

Lp

Pozdravljeni, žal izdelka ne poznam in vam ne znam svetovati. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

prosim odgovor še na drugi del vprašanja.

Na obraz ne bi v ta namen nanašal nič od naštetega, mazila, ki mi eventuelno prišla kot protivnetna zdravila v upoštev, so na recept in niso primerna za daljšo uporabo. Vaši dve sta antibiotik in mazilo za zdravljenje aken, menim da vam ne bi koristila
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

kaj pa bi potem svetovali proti taki alergiji? upam, da se strinajte vsaj glede flonidana. torej zaradi alergije na sonce in zoprnega znojenja dobim razne izpuščaje, tudi kot mozolje, pa tudi tak drobne, tudi mehurlčke, zlasti med prsti ipd. prevsem pa za na obraz kaj mi svetujete?

Bolj kot ne vam ostanejo na izbiro antihistaminiki, kot je flonidan, ampak jih je na izbiro še precej, pa ozogibanke soncu seveda, če vam povzroča težave
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close