Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma ah ta revma

ah ta revma

ojla
mene pa zanima ai imam revmo ali ne.pred 1,5 meseca sm nerodno stopila ,pa me je zabolelo koleno. naslednji dan mi je zateklo in dobila sem uročino . šla sem na urgenco kjer so mi punktirali in me poslali domou češ da sem uredu. čez par dni sem šla v službo in mi je koleno še bolj zateklo in dobila sem višjo temparaturo, bolelo me je kot hud.ič in nisem mogla hdit .čez par dni sm šla k zdravnici .ona me je naotila na polikliniko,kjer so mi spet punktirali. dobili so rumen punktat.mislili so da je unetje in me napotili v bolnico. v blnico so me sprejeli in 10 dni zdravili, za unetje kolena. doma sem še 10 dni jedla antibiotike anaclostil,ultop in 2 naprusyina na dan.čez teden dni ,sem spet imela kontrolo pri ,svojem zdravniku ,ki je ugotovil da imam revmo, naslednjič je pa rekel da ni ,siguren ali jo imam ,ali nimam.
zlo sm huda ker nevem kaj mi je , pa še moj mož ima mačjo bolezen.

prosim za odgovore.

hvala

če do 28.1.09 ne bo koleno ok ,bom šla spet v bolnico in bom dobivala zdravila v kolen. Če nebo pomagalbom mela operacijo.

Pozdravljena,

mislim, da na tem forumu redko kdo odgovarja, predvsem pa ni nobenih strokovnjakov. Tu se predvsem zbirajo ljudje z podobnimi težavami :). Predlagam, da zdravnika prosiš, da te pošlje k revmatologu, kjer ti bodo naredili potrebne teste, ki pokažejo ali gre za revmo ali ne. Pa bodi kar vztrajna, ker če ne so čakalne dobe zelo dolge.
Želim ti pa, da ni revme in da gre samo za nadležno vnetje 😉

lp,
Mateja

New Report

Close