ah ta Ljubljana..
Hay hay!
Po “dougam času”smo sli spet malo v Lj ven( družba stara 18,19 let)..in smo ugotovili da v nekaterih lokalih ko je bila umejitev 18 let in več spuščajo mlajšo mladino..bi bilo vse vredu če nebi bili neki tipi preveč pametni in skos iskali probleme v diskaču,lokalu!Hallo?Pa kje je v Lj sploh še varno ..na vsakem vogalu lahko pričakuješ da te bo en “Prebutal”, oropal in zahteval denar!Kam gre ta svet..
aia pa se to..brez razloga so se ne-slovenci(vemo kdo)sprevili na prjatlco in jo brez razloga mahnli!HALOOO???
Metulcica,
ja kje ste pa bili, pa ob kateri uri, pa kaj ste počeli. Če želiš, da ti vsi rečemo, kako ste bogi, boš morala napisati in opisati kaj več.
Dejstvo pa je to, da ta svet res gre nekam, kjer ni nič lepega, žal pa ne moremo dajati samo ne- slovence v koš brutalnežev in otesancev, ki nimajo nobenega spoštovanja ne kulture. Prav za vse bi lahko rekli popolnoma enako. LAhko so to bosanci, romi, slovenci, nemci, italijani, američani, …povsod se najdejo primerki, nekje več nekje manj, ampak ne mroemo soditi vseh po nekaj ljudeh in jasno, ko se nam zgodi nekaj takega, potem so za nas vsi krivi. Najbolj pa smo šokirani, ko izvemo, da je nas sosed “slovenec” še slabši in se začne govoriti, kaj vse je naredil, Bog ne daj, da je nam.
Tako je v današnjem svetu, nobenega spoštovanja, samo še to je moje, to mi pripada.
Zakaj, ker nihče več ne vidi smisla življenja, ampak samo, da pridemo do konca, do konca pa pridemo lahko danes ali pa čez 50 let. Nekaterim je popolnoma vseeno, ali kaj odnesejo iz tega sveta ali pa nič. Kot vsi vemo, pa ne moremo odnesti ničesar oprijemljivega.
Zato poiskusimo izobraževati mlade, kaj je pravzaprav smisel.
Edini čas in trud, ki ga je vredno vlagati je trud in čas, ki ga vložimo v ljudi, vse ostalo je samo dnevna dejavnost.
Zamisli si ob tej priložnosti, kakšna želiš biti ti, ne razmišljati kakšni so drugi. In ko to ugotoviš, prenašaj še na ostale.
primož
mislim, da to ni problem glih v sami ljubljani, a mislš da drugje pa ni primitivcev? jst sm šla na primer z družbo na rožnik, ko so bile majske igre in sta si dva kretena izbrala glih mesto, kjer smo mi stali, za pretep. mi smo se probali čim prej umakniti stran, a prepozno – sestra jih je dobila po nosu! ulila se je kri, imela je podplutbo pod levim očesom in vsa je bila modra. da ne govorim, da jo je un tip še celo s pivom zalil! in to niso bili ljubljančani, ampak “pridni” študentski iz kakšne ta zadnje vasi na drugem koncu slovenije. tko da niso samo čefurji tisti k brez veze tepejo naokrog! niso drugi prov nč boljši (sploh pa ne, ko so pjani)!
Jz itak že skoz govorim da je tremba te čfurje izgnat čez mejo od tm kjer so pršli. No ne mislm vsh nekateri so vredu nč ne rečem, ampak kaj ko pa se večina njih imajo za ene RAMBOTE. Kr nej mi kdo odgovori kako bi blo v Beogradu, če bi Slovenc naviju v avtu naše Slake, tko k oni v svojih turbo stoenkah, Yugotih, Floridah in ne vem še kakšnimi nihovimi Ferrariji s podkvicami na sprednji maski, ( Ferrariji………., no vsak Slovenc bo vedu kaj mam v mislih).,
Ne vem jz če bu šu žvet v drugo državo bi vzeu v zakup da se bom mogu pač jz prilagajat njim in ne oni meni. No te čfurji k so pa pr ns v Sloveniji jih pa prekleto malo poznam k so normalni, pa še umazani so, smrdijo.
Pa da nou kdo mislu da sm nacionalist, daleč od tega, pač mam take izkušnje z njimi.
Da ne govorim kok jih je k znajo vsaj prbližn slovenski jezik, pa ga ne bo uporablu!!!
Lp, Uroš
Uroš,ali ti nimaš nič lepšega za početi v življenju,kakor,da se obremenjuješ z neslovenci?Zakaj dovoljuješ sebi,da ti se sovraštvo “zavlači” pod kožo?Če država nebi potrebovala fizikalcev oni nebi prihajali sem(ti umazani in smrdljivi čifurčki).Pa delajte vi,tisti brez končanih šol,recimo.Jaz ne poznam enega slovenca,ki pometa na gradbišču,poznam pa veliko bivših oficirjev,ki primejo za vsako delo,samo da lahko plačujejo račune in se hranijo(večina jih ima vojaško akademijo),tako,da dragi Uroš,pojdi raje v naravo kakor,da se obremenjuješ s takimi….