ah ja!
živ žav punce!
te dni sem obsedena z internetom! v službi imam delo pa se mi ga sploh ne da opravljati in visim in visim tukaj gor in berem vaše poste…sama še nimam otročka a si ga močno želim…spet prihajam v tisto obdobje, ko mislim samo na take stvari kot so otročki :)) a so to hormoni? :)) no v glavnem upam da bom kmalu laho postala del vaše skupine,,,,do takrat sem vam pa samo zelo zelo fouš! res ste srečkice!
pa srečno z vašimi pikci!
Lp, lara
Midva sva se začela malo bolj resno pogovarjat o poroki (no ja jaz sem bila sitna, ker sem ze vec kot eno leto v sluzbi, stanovanje bo kmalu nared…) in se je zgodila pikica. Zdaj sva sicer zarocena ( me je kljub vsemu presenetu s prstanom) ampak se bova porocila naslednje leto. Da ne prevec naenkrat: selitev, bebica pa se poroka.
Nauk: ne prevec planirat!
Hojla,
kar prepričaj dragega,pa začnita delat.Je ful fino!Jaz sem že zadnji 2 leti svojmu težila,ker sem bla že v službi,pol sva pa še predlani septembra skupi začela živet,pa je kar mutil.Me je matral ful,pa še v službi je bla skoz kakšna noseča.No,lani septembra sva se pa poročila in se odločila,da ne bova več zaščitena.Pa je že 2 mesec ratalo in 28.julija pričakujeva malčka.Komaj že čakava!