Najdi forum

Agresiven mačkon

Tale tema je res že stara (me pa zanima kako se je potem razpletlo),

ampak Leila75, če si vedela, da je maček agrsiven, zakaj si mu potem pustila v bližino dojenčka?
To namreč v nobenem primeru ni ravno smotrna zadeva sploh, ker je znano, da mački na spremembe (kar nov družinaksi član definitivno je) lahko reagirajo zelo burno in tvoja situacija (čeprav sočustvujem s tabo in hčerkico in vam tega nikakor ne privoščim) ni prav zelo nenavadna pa tudi nepredvidljiva ne …

Pri nas tudi imamo problem napadalnega macka.
Star je 3leta, kastriran. Dobili smo ga ko je bil star komaj 6 tednov. Vecino casa tako kot macke prespi, ko pa je buden pa pac dela norije, ampak vcasih se mu totalno zmesa. Jaz recimo sedim in gledam tv in ko naenkrat samo skoci v roko kar iznenada. To izgleda tako kot da te petelin napade. Tudi ce lezi in samo zraven njega stojis, kar naenkrat skoci v nogo. Nekaj malega imam izkusnjami z mackami, ampak to je za mene prevec. Z tasco imamo deljeno gospodinstvo in gospod je pameten in si vrata sam odpre, tako da jih moremo zaklepati, je pa sel enkrat k tasci na obisk in je gledal skozi okno, ona pa ga je hotela samo vrniti na nase stopnisce in jo je pokrampal (ko drugace glih ne krampa) do krvi po obeh rokah. Imamo tudi otroka in glede nato, da je vedno slabse, razmisljamo, da ga damo stran.

Kako naj odpravim njegovo napadalnost? Smo obupani

New Report

Close