Agresiven fant
Tak problem ima tudi prijateljica…zalostno da obstajajo tudi taki tipi…
ti si pa poosebljena dobrota?
hehe, jst tud ne;))
itak da ni prou da se sama uničuje, sam na žalost morm kr tko rečt: če se pusti bit tko podrejena, pa nej bo. sama se more odločt kdaj bo mela dost in takrt koga (tebe) prost za pomoč…
kolk sta pa stara ta tvoja kolegica pa njen tip? brezveze da zgublja cas z njim…sej vem kuko je to, sm mela zlo podobno situacijo, ampak sem vesela, da je vsega konec.
Ona 22 let, on 24.
jest pa ne vem, zakaj še vedno vztraja!! če ve za prejšnjo žensko, zdej je tak do nje… ne razumem. Odvisnostr od odnosov? Ji daje tak tip občutek varnosti?
neagresivno jo poskusi spraviti v pogovor in še enakj, mislim, da je tudi tvoja stvar…. če te vpraša za mnenje, ga lahko brez problema poveš (v tem primeru bi od prijateljice pričakovala, da odpre oči). Ne obtožuj njega, ker se bo postavila zanj. Sprašuj jo, kako se ona počuti, si želi to od življenja? Kako si predstavlja, da jo ima nekdo rad? Kako to sama pokaže? itd…. Sprašuj jo “višje cilje”, pa se ji bo morda posvetilo. In bodi odkrita… Če ti tip ni všeč. lahko to jasno poveš. Vendar se potem sama ne družiš z njim, kaj? Ker na tak način tudi sama toleriraš nasilno obnašanje. jest se z nasilnimni ljudmi ne družim, pa če je moja najboljša prijateljica njegova punca. dobim se z njo na kavi greva ven, z njim pa nočem imeti opravkov. Če ji ne bi mogla odpreti oči, je ne bi obtoževala. Bi ji pa ponudila roko, ko bi me sama prosila za to. In BREZ PROBLEMA lahko izraziš mnenje, da ti tip ni všeč!!!
….razbije nej ga…..haha
sama si je kriva ker je tok zelo zadeta da hodi z njim.
iste budale skup gredo
ali : iste vrane skup letijo
Forum je zaprt za komentiranje.