Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost AGNOFEM

AGNOFEM

Enkrat sem tu brala o AGNIFEMU. Kaj je že to in kje se ga dobi? Spraševala sem v lekarni, pa o tem ne vedo nič.
Če katera ve kaj o tem, naj prosim sporoči! lp

Mogoče je bil Klomifen, preveri.

Ne, ne Agnofem. Sedaj sem zasledila, da je ena to kupila v Avstriji, pa me zanima, če se to dobi tudi pri nas ali pa v Italiji.

To so zeliščne tablete, ki se dobijo samo v Avstriji. So za uravnavanje menstruacije. Je pa bilo nekaj napisanega o tem v poletnih dneh na tem forumu.

Mogoče bi šla na iskanje pod agnofem.Več o tem bi svetovala Karmen.

Lep pozdrav

To so zeliščne tablete, ki uravnavajo hormone in tako pomagajo pri zanositvi. Pri nas se na žalost ne dobijo. Kolikor je meni znano, se dobijo v Avstriji pod imenom Agnofem, v Nemčiji pa pod imenom Agnolyt. Baje se dobijo tudi v italiji, vendar ne vam po katerim imenom. Sestavini se po latinsko reče vitex agnus castus, in če vprašaš v kakšni italijanski lekarni, če to imajo, bodo že vedeli. Moogče lahko probaš na enak način tudi na Hrvaškem – tam so baje glede tega malo naprej od nas. Pa veliko sreče in sporoči, kaj si ugotovila.

Baje je bilo že precej uspeha z njimi, zato se splača poskusiti. Dobro je to, da so 100% naravne.

lp
s

Hvala za informacije vsem, bom poskusila v Italiji, če dobim sporočim. lp

New Report

Close