Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija afte

afte

Pozdravljeni,

pisala sem že cca teden nazaj, pa ne vem ali je bilo oddano ali ne.
Gre se za hčerko, staro 4 leta.

Pri njej se cca 3 mesece pojavljajo afte v ustih, ko se ena še ne zaceli prav dobro, se pojavi že druga. So majhne in občasno toži, da jo bolijo, mažem ji z gengigelom.
Bile sva pri zobozdravniku, ki je tudi povedal, da gre za afte. Pojavljajo se na mestiih, kjer se lahko ugrizne, zato na začetku nisem toliko pozoronosti posvečala temu, ker sem mislila, da je vzrok poškodba, vendar se sedaj pojavljajo tudi tam, kjer se ne more ugrizniti, namreč na mestu, kjer prehaja notranjost ustnice v dlesen, zgoraj spodaj.

Dajem ji tudi imunoglukan, je drugače precej zdrava. Shujšala ni nič, občasno potoži, da jo boli trebušček, odvaja normalno blato in redno. Razpoložena, brez drugih sprememb, razen teh aft, ki me počasi začenjajo skrbeti.

Kakšen vaš nasvet, pred se obrnem na njeno pediatrinjo?

Ponavlujoče afte

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close