Najdi forum

afrodizijak – nujno prosim

morda ta tema ne spada ravno sem pa vendar… poskusiti ni greh..

Po drugem porodu mi je totalno upadla želja po spolnih odnosih (mala ima že 11 mesecev!!) in res ne vem več, kaj naj, saj me bo mož še nekam poslal… sicer pravi, da me razume, da še nimam menstruacije, da dojim, pa to… ampak skoraj leto po porodu bi se pa stanje že lahko normaliziralo, a jaz kot da sem frigidna…

Že prej nisem imela ne vem kake želje, a je bilo na koncu vseeno lepo… zdaj pa se mi sploh nekako ne da… ne vem, kar spi se mi…..

Kaj naj jem, da bo povečalo mojo spolno željo? Kaj naj naredim, da mi bo spet do tega? Cel svet se vrti okrog seksa, jaz pa sem totalno brez želje…. Se mi zdi da ful zamujam, pa še za moža se bojim, da ne bo iskal kje drugje…

POMAGAJTE!!!! NUJNO PROSIM

LP, pa hvala,
Mojca

To da nimate menstruacije že eno leto, je bolj vprašanje za STankota. lahko pa da je povezano tudi z željo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Najbolje bi bilo, da nemudoma poiščete strokovno pomoč – lahko tudi pri svoji ginekologinji ali ginekologu. Takšnih primerov je kar nekaj in so v veliki večini primerov rešljivi. To bo najhitrejša in najmanj boleča pot, verjamite!

pa srečno!
Srečko

Čokolada (meni dviguje libido:), baje tudi čili in raznorazne začimbe(cimet, klinčki..)

ne sekiraj se.
Pri meni je trajalo tud pol leta po porodu, da sem normalno začela bit njegova žena, baje da je to normalno, čeprav se čudno sliši, da ženska zgubi voljo do sexsa.
Preveč si obremenjena, ne vzameš si čas zase, zato pa je tako.
Predlagam, da otroka, če lahko pustita kje (babice) in pojdita nekam sama, na masažo, v toplice, ali pa na 2 uro kopanje….bos vidla, da se bos sprostila, in vse bo spet fajn.

Jaz mam prijateljice, pa majo iste probleme po porodu, tak, da nisi osamljen primer.

lo

Morda pa imaš probleme s prekrvavitvijo. To lahko rešiš predvsem z več telovadbe, se pa dajo dobiti tudi sredstva, ki izboljšujejo prekrvavitev in se uporabljajo predvsem v primeru hladnih nog in rok, ki pa lahko (ni nujno) kot stranski efekt povečajo tudi ženski libido.

Po mojem bi bilo dobro, da si oba z možem vzameta malo oddiha od vsakdanjih obveznosti. No, verjetno otroka ne moreta kar tako pustiti stari mami in si privoščiti kakšen romantični vikend, čisto sama (ali pač?), sigurno pa si lahko vzameta kakšen popoldan zase in data otroka za par uric v varstvo. Ko bosta odmislila vse skrbi in se posvetila eden drugemu, poleg tega pa si privoščila kakšno romantično večerjo, kopel v dvoje ali recimo masažo, se boš prav gotovo tako sprostila (morda ne takoj, prvič, ko bosta to večkrat ponovila pa sigurno), da si ga boš spet želela. Pa tudi kakšen kozarček vina ti ne bi škodil, da ti malo popustijo zavore.
Najpomembneje je, da se čim več časa posvečata eden drugemu- ne samo kot mami in ati, ampak tudi kot ljubimca.

Meni se zdi to čisto običajno. Dokler sem dojila, sem imela tako suho nožnico, da je bil seks prava žalost, tudi če sem si ga prej želela. Ko sem nehala dojiti (torej več kot eno leto po porodu) pa so se stvari unesle. Nikar ne obupaj(ta), še malo, pa bo bolje kot kdajkoli.

New Report

Close