Najdi forum

AFRODITA KOZMETIKA

Pozdravljene!

Kupila sem si CIMET GEL in ENERGIJSKO MASAŽNO KREMO ter KOMPRESIJSKE HLAČE od Afrodite. Zanima pa me uporaba. Ali se namažem s kremo in čez to oblečem hlače – za koliko časa? Ali grem lahko tako napravljena še na sobno kolo?

Hvala za odgovor.

živjo.

ja namažeš se z gelom in nato daš gor hlače. ni važno koliko časa jih maš gor, več jih maš bolš je. ker pomagajo pri potenju. z njimi seveda lahko greš na kolo, to je priporočljivo. sem slišala da ti pomagajo da se hitreje spotiš.

lp

Oj

Tudi jaz sem včeraj kupila gel, hlače pa še nameravam ko bom malo bolj pri denarju. Priporoča se : namažeš gel, oblečeš hlače in furaš pol ure neke aktivnosti

Veliko uspeha!!

Ja si slišala, da se spotiš…. Jaz jih mam. Pa sem bla zadnjič na aerobiki z njimi, pa štumfe čez, pa pol trenirka, pa sem bla mokra povsod, samo tam, ko sem mela te hlače ne.

Čemu so pol dobre… še nisem ugotovila. Bom jih pa nosla naprej, škodit že ne morjo. Motijo me pa tut ne.

Lp, Sara

A pa ve veste, da te hlače sploh niso ok? namreč koža vam ne diha, lahko pride do pregrevanja, ki ima več škode, kot koristi!
Nekdaj so te plastične hlače oz.”iberhoze” uporabljale baletke, pri ogrevanju, da so se jim hitreje ogrele mišice, tekom treninga se je to sleklo in nadaljevalo v pajkicah.
Mal razmislite in ne nasedajte vsemu, kar vam hoče kozmetična industrija poturit, haska itak od tega ni!

Moj komentar je-ta linija je odlična.Phoebe pa naj kr mal premisli kaj je rekla kao koža ne diha.Če bi blo res tak bi hlače moble bit dobesedno zadihtane pa ni tako.Kakšna pa je pol sploh finta z algami in tistimi plastčnimi vrečkami za zavijanje?Ko koža tud ne diha.
V glavnem …jaz mam cimet gel in hlačke , oboje pa kombiniram z veliko gibanja.Priporočam še tuš kopel ki pa je ni treba uporabljat vedno,ampak je kul če jo.Enkrat na teden pa masaža z njihovim masažnim olljem…Jaz sem navdušena.Rezultati so dolgotrajni.
Za vse tiste ki pa mate komentarje ala: ne nasedajte na trike industrije pa tole….sej vam ni treba ničesar kupovat.Če pa se bi mal bolj pozanimale v zvezi z vso afroditino kozmetiko na splošno bi pa mal spremenile mnenje…

New Report

Close