Najdi forum

Aerobika čevlji??

Zanima me, ali ima še kakšna isti problem kot jaz. Namreč hodim na aerobiko že dober teden, ampak me podplati v supergah tako pečejo, da enostavno ne zdržim te bolečine. Superge so od Addidasa in so prav za aerobiko (cca.16.000 sit) ampak me tako pečejo, da ne zdržim.

Prosim, če ima oz. je imela še kakšna iste težave kot jaz, naj mi kaj svetuje.

Hvala

lp

Ja, jaz imam podoben problem…čeprav hodim na fitness in imam takšne Nike teniske!Hja, tud ne vem kj naj!

Kaj pa nogavice? Poskusi zamenjati te z drugimi. Mogoče bo boljše.

Mene so podplati boleli pri starih supergah. Ko sem si kupila nove, so noge nehale bolet. Imam pa od superge nike za aerobiko. Mami pa si je kupila reebok superge za aerobiko pa so meni grozne. Nikakor mi ne pašejo in me v njih bolijo noge. Najbrž moraš najt prave zase.

Jst sm imela enak problem. Pri meni je bilo tako da sem si supergo prevec zategnila in sm “ovirala” pretok krvi. Ko sem to pogruntala si nisem vec tako mocno zategovala pa je zdej OK. Hodim pa na aerobiko 4-6 na teden.

Se moram pohvalit, da sem uspela odpravit težavo, najprej sem šla zamenjat za eno številko večjo, nehala vezalke zategovat tako močno in zamenjala nogavice z grobim materialom…in POMAGAAAA :))). Končno lahko uživam še naprej na aerobiki.
Hvala vsem za nasvete.

lp

New Report

Close