Najdi forum

zanimam se za nakup sušilnehga in pralnega stroja.
ogledovala sem si znamki aeg in miele.cenovno sta si precej podobni (predvsem sušilni aparat) in me zanima ali je znamka aeg res tako kakovostna kolikor ima višjo ceno od ostalih – bosch, candy,gorenje….in je primerljiva s kakovostjo miele znamke.

hvala za pomoč

Jaz imam štedilnik AEG – ne zamenjam za nobeno drugo znamko.

Pozdravljeni!

Kar se tiče kvalitete lahko povem, da je srednji cenovni razred po kvaliteti med seboj precej podoben. Proizvajalci se med seboj bistveno ne razlikujejo, razen po ceni, ki pa je pogojena bodisi s številom obratom, funkcijami in porabo vode, elektrike, energijskimi razredi in podobno.

Vsaka blagovna znamka oz. bolje rečeno zastopnik ima svoj pristop do trga in način tržnega komuniciranja s pomočjo katerega želi pritegniti potrošnike.

Miele in nekatere AEG-jeve izdelke bi lahko uvrstili v višji cenovni razred. Iz prodajnih izkušenj pa lahko povem, da so stranke z Miele izdelki v večini 100-odstotno zadovoljne. Pri tej BZ poleg kvalitetno izdelanih aparatur pazijo na dovršenost detajlov, ni šibkih točk, in se s tem izognejo nepotrebnim napakam. Vsaka stranka pa vam bo tudi lahko povedala, da imajo izjemno dobro svetovalno osebje, ki vam je na razpolago v celotnem obdobju po nakupu. Poleg zgoraj naštetega, je pri njih poudarjena še daljša življenjska doba naprave.

Ali že imate ogledane konkretne modele pralnih in sušilnih strojev?
Če bi se recimo odločili, za nakup BZ Miele, vam bi priporočala pralni in sušilni stroj iz njihove posebne ponudbe.

Pralni stroj W 3241 Softtronic:

Sušilni stroj T 4263 C Softtronic:

Oba sta opremljena s patentiranim satastim bobnom Miele, ki vam nudi izredno nežno ravnanje s perilom.

Lahko me pokličete na tel. številko: 041 442 160, pišete na naslov: [email protected] ali pa izpolnite zahtevek za ponudbo, tako da kliknete na spodnji naslov, vnesete podatke in na mail boste prejeli informativno ponudbo s ceno, sličico in vsemi pripadajočimi tehničnimi lastnostmi ter opisom posameznega aparata…

Ne pozabite opisati svojih podrobnejših želja, saj bo tako ponudba še bolj prilagojena vam.

Pri nas imamo možnosti gotovinskih popustov, plačilo po predračunu z brezplačno dostavo, plačilo po povzetju z zaračunano dostavo ali kreditne prodaje v znesku do 300.000 SIT (do 36 obrokov). Agent pride na dom z mobilnim postom in vse uredite z njim, ni vam potrebno hoditi ne na banko, ne v trgovino.

Lep dan vam želim,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

New Report

Close