Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Adventni koledar

Adventni koledar

Tako, filc je kupljen, žaklovina tudi… Modelčki za vlivanje z novoletnimi motivi prav tako 🙂
Sedaj še potrebujem dovolj poguma, da se lotim ene od idej, ki ste jih omenjali tukaj.
S čim ponavadi šivate filc? Z volno?

Pozdravček Kresnica,

lepo je brati to tvojo ustvarjalno vnemo …. ja filc tudi jaz šivam z volno in to z drugo barvo, kot je osnova, da je vidno … zelo lep koledar boš videla …

MP

Mi prosim povesta kje se da kupiti filc in žaklovino, tako bolj na drobno in v manjših količinah. Hvala in lahko noč.

V majhnih količinah ga dobiš v Prometeju in podobnih trgovinah. Ampak jaz sem ga kupila v trgovini z blagom, pa je bil veliko bolj poceni. Pa še več sem ga dobila.

Hvala ti, ga bom tudi jaz nabavila.

moj koledar bo letos..dolga vrvica…debela..kot mornarska..pisane barve..in na njej bodo viseli paketki iz blaga nic sivanja ne bo, povezani bodo u culo.Blago pa bo seveda z motivi snega, bozica, snezakov ma decemberski..lahko pa so namesto blaga..kar razlicne otroske nogavicke, ki se ne rabijo vec..

Lansko leto..pa smo imeli osnovo..karton..zelene barve izrezan v obliki smreke in na njej nalepljene skatlice razlicnih velikosti, pisane.

Tako, adventni koledar sem naredila in ga tudi že podarila. res je lepo uspel… Zanima me, če lahko na tem forumu dodajam slike oz. fotografije. Lahko jo pošljem, mogoče kot idejo za koga za prihodnje leto.

lp

A ima še katera kakšno idejo za hčerkico star 1 leto in nekaj mesecev.

A ima še katera kakšno idejo za hčerkico staro 1 leto in nekaj mesecev?

New Report

Close