Adrenalinski park Bohinj (nikanze, prosim pomagaj)
Nika, če se ne motim, si bila v Adrenalnskem parku v Bohinju. Prosim, napiši par besed o tem, kako je tam. Koliko je karta, koliko časa si notri, ali je vstopnina za vse, ali le za tiste, ki se odločijo pognati adrenalin po žilah?
Se moraš najavit, ali lahko kar uletiš?
Dragemu pripravljam presenečenje in rada bi ga danes peljala tja.
Hvala,
Z.
Hejla! Tvoj predragi si bo pa letošnji rojstni dan zapomnil tako kot je treba! Upam,da ti bo vse kar si si zamislila uspelo izpeljati in da bosta oba- vsi uživali :)))
Glede vremena za jutri,pa moj pravi da bi moglo bit ugodno za jadranje v tandemu! Srčno si želim,da nam bo vreme naklonjeno in da se bomo vsi fajn imeli………………tvoj predragi pa še najbolj!!!
Uživaj!!!!!!!!!!!
LP,K.
Mi smo bili tam nekaj časa nazaj. O tem sem že pisala, lahko malo pobrskaš med mojimi starimi posti.
Nam je bilo zelo všeč. Nabavili smo 3 urno karto in je bilo za nas več kot dovolj. Sinko je bil krepko in prijetno utrujen.
V samem vodnem parku mi je bila poleg seveda vseh atrakcij (mini reka za malčke, vodne igrače za sposodit na licu mesta, plezalni steni, reka, tobogana, votline, masažni bazenčki, ponudba hrane in pijače,…) všeč tudi organizacija, ki preprečuje, da bi se nagužvalo preveč obiskovalcev. Če so zasedene kapacitete (omarice, ležalniki), te ne spustijo not, dokler npr. “tri-urci” ne gredo ven. Vsaj takrat je bilo tako.
Mi še bomo šli.