Najdi forum

Pozdravljene, imam 8 letnega otroka, diagnoza ADHD.

Ima katera na razpolago e- gradivo Marka Juhanta, Vzgoja otroka z ADHD.

Najlepša hvala in lep pozdrav, Pauline

 

Razumem, da iščete e-gradivo Marka Juhanta o vzgoji otroka z ADHD. Marko Juhant je priznan strokovnjak na področju vzgoje in dela z otroki, ki imajo različne vedenjske in učne izzive, vključno z ADHD. Njegova dela in gradiva so zelo koristna za starše in vzgojitelje, ki se želijo bolje spoprijeti s tovrstnimi izzivi.

Glede na vašo prošnjo, priporočam, da obiščete spletno stran Marka Juhanta, kjer boste morda lahko našli e-gradivo ali informacije o tem, kako ga pridobiti. Njegova spletna stran pogosto ponuja različne vire, knjige in delavnice, ki so lahko v pomoč. Poleg tega bi bilo smiselno preveriti, če je gradivo na voljo v digitalni obliki na platformah za e-knjige, kot so Amazon Kindle ali druge spletne knjigarne.

Če e-gradiva ne najdete, bi lahko razmislili tudi o obisku knjižnice ali se posvetovali s strokovnjakom za ADHD, ki bi vam lahko svetoval dodatne vire in literature.

Upam, da vam bo to pomagalo najti https://www.bodygain.si/blog/sportna-prehranapotrebne informacije in gradiva za podporo vašemu otroku. Če imate še kakršnakoli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, se prosim stoli/ oglasite.

New Report

Close