Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Adaptacija tal/stropa v stari hiši

Adaptacija tal/stropa v stari hiši

Hvala za profesionalen komentar. Stropnike sem že preveril, ko sem na podstrešju vse odkril (odstranil kake 5cm šodra ter deske). stropniki so bili, kot bi jih včeraj položili. Tudi grušt na podstrešju je kot nov. Iz tega bi sklepal, da je podobna slika tudi pri stropnikih med pritličjem in nadstropjem.
Suhomontažni estrihi…ne hvala. 50€+ na m2 je preveč. Saj niso zlati.
Sem se sprijaznil, da bom imel v nadstropju radiatorje (spalni prostori) v pritličju pa je betniska plšča pa bo lahko talno.

Obe varianti izvedbe sta dobro razloženi in argumentirani. ampak nisem pa našel končneag sklepa. Kaj je bolje 🙂 Do sedaj sem vse sam urejal, zdaj se mi čisto res ne da več. Bom dal “na čez” in samo glavnega “za jajca ” držal. Edini trik je dobiti pravega.

lp
Janez

Johanez,
še vedno se suhomontažni izdela lažje in kakovostnej v lastni režiji, napram betonskemu.
Se strinjam: “”Bom dal “na čez” in samo glavnega “za jajca ” držal.”” :-))
Glede na priemren popis del in količine poizkusi : 040-871-620 g. Bernik; so se primerno izkazali. Njih sem videl na delu.

LP

New Report

Close