adaptacija stanovanja v Ljubljani
Pozdravljeni,
pri Vaši obnovi Vam lahko pomagamo z elektroinstalacijami.Smo podjetje, ki se ukvarja z adaptacijami, elektroinstalacijami, alarmnimi napravami,strelovodi in domofonijo. Za vsa vprašanja smo Vam dosegljivi na 041232630 ali po mailu [email protected]
Lp
Pozdravljeni!
Če potrebujete izvajalca me kontaktirajte in se dogovorimo za ogled.
Lep pozdrav
DOM SERVIS PLUS
Celovite rešitve za dom in okolico
Tadej Fidler s.p.
Jerovska vas 16 3241 Podplat
Tel.:041/743-618
Email: [email protected]
http://www.domservisplus.si
Jaz sem to počel 2 leti nazaj.
notranja vrata
okna[/url]
talne obloge
keramičarstvo[/url]
Za inštalaterja pa sem žal pozabil, sten pa nismo premikali.
Tako da to so bili moji izvajalci, lahko rečem samo da sem bil eden redkih zadovoljnih, ker ko poslušam moje prijatle, ki so imeli te podvige samo jamranje.
Zelo priporočam RH Storitve, ki dela vse, zelo prijazen, natančen in zanesljiv. Delal je po konkurenčni ceni. Email: [email protected], 051 420 277
pri prenovah in adaptacijah stanovanj nudimo strokovno pomoč arhitektke, kontaktirajte jo na 031 821 813, LP geolet
Pozdravljeni
Ga. Manja ali uporabnik Bubpa , mi lahko posredujeta kontakt od podjetja s katerim sta bila tako zadovoljna na moj mail: [email protected]
Začela bi rada čimprej s prenovo.
Hvala in lep pozdrav,
Petra
Pozdravljeni
Ga. Manja ali uporabnik Bubpa , mi lahko posredujeta kontakt od podjetja s katerim sta bila tako zadovoljna na moj mail: [email protected]
Začeli bi radi čimprej s prenovo.
Hvala in lep pozdrav,
Sonja
Ko sem jaz iskala sem izvajalce našla na www.vsezagradnjo.eu in tkao zbrala najugodnješega.
Priporočam
Pri nas je adaptiral mojster, ki je imel veliko posluha za stranko. Adaptirali so vse od instalacij naprej. Ima svojo ekipo in jo tudi kontrolira. Po končanem delu mi je dal še garancijo na izvedena dela. Ima ugodne cene in ker takrat nisva mogla vsega plačati smo se še zmenili na odlok plačila.
Zelo tehnično podkovan in prijazen.
Če kdo želi kontakt se naj javi. Ima registrirano podjetje.
Cela adaptacija stanovanja je potekala v enem mesecu.