Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom adaptacija stanovanja – kako

adaptacija stanovanja – kako

Pozdravljeni!

Imam veliko težavo!
Z mamico sva sami, oče mi je umrl. Mama je bolna. Radi pa bi obnovili stanovanje, ker ga že 20 let nismo. Od kopalnice, tal, tapet, vrat in podbojev, do pohištva. Kako se naj tega lotiva same, kako naj začneva, kako naj naročiva mojstre, ko pa naju nihče ne jemlje resno in samo obljubljajo, ker sva pač 2 ženski, ki nimata moškega, da bi se pogovarjal z mojstri. Ja, verjetno se vam zdi čudno, ampak tako je.
Ali naj prepustiva adaptacijo eni osebi, ki bo urejala vse stvari, ali naj pokličeva posebej mojstra za kopalnico in kasneje za vse ostalo?
Kdorkoli se je že lotil takšne temeljite in celotne obove, naj napiše kakšen nasvet in mu bom zelo hvaležna.

Lahko noč!

Pri mojstrih najbolj velja priporocilo nekoga, ki ze ima dobre izkusnje, ce pa tega ni, je bolje, da jih pokliceta nekaj na ogled in se na podlagi ocene odlocita; po mojih izkusnjah najvecji cvekaci, ki se delajo pametne, niso nujno tudi najboljsi mojstri. Raje imam taksne, ki ne govorijo prevec, kar pa povejo, naj bodo dejstva ne pa nakladanje in simfanje ostalih.
POZOR! NIKOLI NIKOLI NE PLACAJTA; PREDEN NE NAREDI VSEGA, ZA KAR STE DOMENJENI DO ZADNJEGA SRAUFA, pa se tam raje par dni kasneje kot takoj, da preverite, ce je vse OK.

Kolikor kdo koga jemlje resno, je odvisno od tega, kako clovek nastopi. Ce vesta, kaj hoceta in to odlocno povesta, ni tezav. Je pa sveda problem, ce se nic ne spoznate na taksna dela.

Obstajajo firme, ki se s tem ukvarjajo, je pa to seveda drazje.

Ce se vam zdi, da kaj ni v redu narejeno, povejte to mojstru takoj in naj vam ne bo nerodno, tam so zato, da naredijo tako, kot zelite in za to so tudi placani.

Ceprav se poklicno ukvarjam z interierji, sem doslej naletela le na dva ali tri zares korektne mojstre, ki so prisli takrat, ko smo se zmenili in profesionalno opravili delo (mogoce imam smolo).

Mogoče bi bilo res bolje, če najameta nekoga, ki organizira celotno zadevo. Moji znanci so bili kar zadovoljni z Janjo Justin 041-691-844 (pa še ženska je). Kogarkoli boš najela, vedno zahtevaj ogled in izdelavo predračuna.

Spoštovana p!

Najprej hvala obema za predloge, je kar malo lažje :))

Iz kje pa je ta gospa Janja Justin?

Hvala!

Iz LJ.

New Report

Close