Adaptacija kopalnice
Povprašaj še pri prenovitelju. Meni so naredili vse skupaj za 2500 eur.
http://www.prenovitelj.si[/quote%5D
Kaj pa je bilo vse vključeno v tem znesku? Delo, keramika, sanitarna oprema ali vse? Malo iščemo in primerjamo zneske zato me zanima.
Mi smo vso opremo kupili tule http://funtrade.net/kopalnica
Ker smo kupili vse od ploščic do sanitarne keramike in se je dalo kar dobro izpogajati ceno. Tako, da sva v primerjavi z drugimi trgovinami prišparala vsaj 10%.
Če potrebujete električarja me lahko kontaktirate na: [email protected]
Izdelam Vam: -elektroinstalacije
– strelovodi
– telekomunikacije
– videonadzorni sistemi
Izdelam kvalitetno, hitro ter zanesljivo. Cena grobe inštalacije je 6€/h(štemanje, gipsanje, vlečenje cevi in kablov, vzidava doz…).
Fina inštalacija je 9€/h (priklop porabnikov, povezava stikal, vtičnic, luči…)
Informacije: [email protected]
izvajam kompletne sanacije kopalnic ( in tudi drugih prostorov ) po sistemu ” na ključ”.Možnost nabave on dovoza materiala, kompletna obrtniška dela, odvoz materiala, skratka en mojster za vse.Če vas zanima, prosim kontaktirajte na [email protected], da se dogovorimo za ogled in izdelavo fiksne ponudbe.Omenjene storitve izvajam že 18 let in sem iz okolice MB.
podobno kopalnico sem delal pred kratkim v Trbovlju. Menjal sem komplet vse instalacije ( plastika ), naredil spuščeni mavčni strop s štirrimi vgradnimi Led svetili, vgradni kotliček, menjava bojlerja, menjava radiatorja ( cevni ), nabava in vgradnja masažne tuš kabine, menjava kompletne sanitarne opreme ( wc školjka, umivalniški blok, omarica, prelivne armature ), menjava vrat, kompletna keramika. Skratka komplet nova kopalnica. Z materialom in vsemi deli, vključno z odvozom odpada, nabavo opreme je stala 5700 €. Seveda končni račun regulira naročena oprema ( široki cenovni razpon sanitarne opreme ). obnova traja cca 12 delovnih dni.
pa lep pozdrav!
približno 3000 € vaša je oprema in keramika ostalo je naše [email protected]
Lep pozdrav !
kopalnica če že imate svojo opremo,se lahko naredi v takšni izmeri za ca 2.500-2.800 eur z našim materialom ter izvedbo (cevi ,lepilo,malte, betoni…)delo.
Smo iz Zreč in delamo po celi Sloveniji ,delamo pa vse od novogradenj do zakljućnih gradbenih del
Na voljo smo vam na gsm :Sebastijan 041/741-112,Boris 041/741-112
ali [email protected]
Sebastijan Pavlič S.p.
Lep pozdrav.
Pred dvema tednoma je bila moja kopalnica zaključena.
Preden sem začel s prenovo stanovanja sem malo prebrskal po forumih in si sestavil plan dela in pa priblizne stroške dela in materiala.
Moja kopalnica ima 5kvadratov.
Cene iz specifikacije, ki sem si jo sestavil sam gredo takole:
Plošcice talne 5m2 (m2 – cca. 13€)
Stenske ploscice 22m2 (m2 – cca. 12€)
Radiator lojtra cca. 100€
Tus kabina 250€
Armatura za tuš kabino – dvodelna z velikim tusom zgoraj (150€ cca.)
Wc skoljka s kotlickom cca 120€
Delo mojstra v katero je vsteto: stemanje starih ploscic, odvoz na deponijo, nove plasicne cevi, odtoki, lepilo, estrih, prikolop tus kabine, wc-ja, polaganje ploscic, odtoki za pralni stroj,itd….
Pa se dodatnih 2000€.
Caka me se nabava kopalniskega bloka max 500€
Koncni izracun kopalnice bo cca 3500€ z delom v Ljubljani.
Mojster je koncal v 10 dneh.
Mare
adaptiram kopalnice delam vsa dela kvalitetno in ugodno info na [email protected]
Zdravo, za kontakt bi ga moral vprašat, če se strinja.
Je pa to neke vrste družinski znanec, mogoce je tudi zaradi tega cena malo nižja.
Ga pokličem v ponedeljek in napisem odgovor.
Nam je delal ze dve kopalnici in nimam pripomb.
Delo in njegov materjal je zneslo 2100€, dodatnih 1500€ pa plošcice, tuš kabina, armatura za tuš, radiator, wc školjka, kotliček, itd…
Aja pa kopalniški blok sem tudi kupil, sicer šele včeraj.
Kupoval pa sem po priporočilu mojstra, kar v Bauhausu na kajuhovi (se mi zdi) uglavnem največji bau v ljubljani.
Sem bil kar presenečen nad kvaliteto izdelkov.
Prevoz s kombijem je bil cca 20€ na drug konec Ljubljane.
Nasvet našega mojstra, kupuj srednjo klaso.
Se pravi ploščic pod 10€ se ne kupuje, dobra lepila, dobre armature, itd…
Če imaš srečo dobis v bauhausu zelo dobre ploščice za normalen denar 15€ m2.
Mare