Adaptacija kopalnice
hello!
Jaz tudi ravnokar obnavljam kopalnico… Vse je razbito, trenutno se ploščice polagajo po stenah, jutri pridejo talno gretje polagat…
Me pa zanima nekaj: vodovodarja sem iz štajerskega konca pripeljala, da mi malenkost prestavi cevi in jih obnovi (plastika). Poštemala sta mu zidarja, ki sta bila prisotna, cca. dve urici smo porabili za nakup materiala, tako da je mojster (vodovodar) delal vsega skupaj efektivno 6 uric. Pa če še dodamo dve urici za vožnjo, nanese vsega skupaj 10 ur. Računal pa mi je 200 evrčkov, to je 20evrov na uro (tudi ure vožnje in nakupov…). Sedaj pa ne vem, ali je to veliko, ali ne… nimam pojma..
Kakšne so tarife vodovodarjev?
Če kdo ve, naj mi prosim sporoči…
Jerneja
Če potrebujete električarja pri prenovi za montažo luči in podobno……
pokličite:
ELKO elektroinštalacije
Kotnik Branko s.p.
Legen 133, 2383 Šmartno
Tel.: +386 (0)2 88 53 052
Fax: +386 (0)2 88 29 886
GSM: +386 (0)41 769 759
E-mail: [email protected]
VSA ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU
Kvalitetno in poceni – PREPRIČAJTE SE!!!
Za več informacij ponudbo oziroma izvajanje del pokličite!!!
ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU
J-ANES s.p.
Gsm: 031 707 999
Email: [email protected]
ja če obnavljate kopalnico je najboljše poizkati podjetje da ti pridejo pogledat na dom ti iztavijo predračun da veš pri čem si in da imajo v podjetju celotno ekipo vodovodarje keramičarje eletričarje
se pravi komlpet ekipo da ko pridejo podrejo odpeljejo zamenjajo in sfiniširajo do konca ker tista zajebancija z iskanji posameznih mojstrov ti lahko požre preveč živcev in te lahko vlečejo v nedoglet kdaj ima čas kdaj ga nima skratka svetujem podjetje ki ima celotno ekipo
lep pozdrav vsem
ja prosim če lahko ([email protected])
Povprašaj še pri prenovitelju. Meni so naredili vse skupaj za 2500 eur.
http://www.prenovitelj.si
Jaz bi tudi prosila za številko, če lahko, smo iz Maribora in bomo obnavljali kopalnico (mail je [email protected]).
Hvala in lp.