Najdi forum

adaptacija hiše

pozdravljeni!

ali je kdo tukaj ki je adiptiral hišo, ali pa pozna katerega?

midva bi rada (vendar ne veva če bo finančno zneslo) adaptacija 35let stare hiše. zgodovino hiše poznava saj jo je zgradil moj oče.

hiša ima tri nadstropja po slbih 80m2, stanovanjsko je uporabljeno samo sredinjsko nadstropje, pa še tega bi bilo potrebno na novo opremiti.

-v celotni hiši menjava oken (cca. 15oken+3balkonske vrate, 2vhodne vrate), streha, centralna napeljava (cca.12 radiatorjev), ter laminat položit.

-torej v spodnjem nadstropju, bi se moralo urediti 2 sobi (spalnici), kuhinja, wc s kopalnico, kurilnico, elektriko, vodo.

-v sredinskem samo na novo opremit.

-v zgornjem pa elektriko, vodo za wc, spalnica in dve otroški sob.

torej kakšni bi bili kaj vaši izračuni? oz razmišljanja koliko bi naju lahko kej to finančno udarilo v žep? nekaj malega imava prišpranega nekaj pa bi vzela kredita? vednar se bojim da bi nama na koncu zmanjkalo financ, čeprav ne misliva nobene stvari kupovati drage!

lep pozdrav

aja pozablča sem še dodati da bi se po steni aketre so že zdaj dale gips plate, prav tako bi se tiste stene zgradili iz gips plat?

Pozdravljeni,

da bi vam lahko podali podrobne informacije o cenah izdelave sten iz gips plošč nam prosim napišite konkretne podatke na [email protected].

LP,
Tatjana

Pozdravljeni,

Izvajamo elektroinstalcije,vodovod,centralne kurjave…
Urna postavka 8 eur!
info na:031 219 859 Mitja

pozdravljeni!

tudi sam sem se podal v adaptacijo starejse hise, velik si nardim sam, zdaj pa se ubadam z izgradnjo kamina in tukaj se mi je ustavilo. če kdo uzvaja taka dela, ali mi lahko svetuje . prosim!

hvala in LP

V čem je težava? Samo obzidava ali še kaj drugega? Takšen tip kamina želiš postaviti?
Podaj še nekaj podatkov za boljši komentar oz. za kakšen primeren nasvet.

LP

žipopi lahko me kontaktirate na email [email protected] in zadeva se lahko dorece v 1 €

Lep pozdrav!

Gradbenistvo poslali smo vam e-mail glede adaptacije!

Pokličite na 070-89-29-59 ali pa nam pošljite mail na [email protected]. Izvajamo vse slikopleskarske storitve kot tudi postavitve suhomontažnih sten (gips predelne stene)

Me tolk razpizdijo taki modeli, ki mislijo da je kamin pač kamin….al pa krušna peč…
Tud mal se ne pozaniimajo kakšne variante obstajajo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

In kaj sem takšnega napisal, da sem te razpizdil.

LP

http://www.femar.si

Femar, ti se pa povsod “štuliš” oz vtikaš nos 🙂

Ne ti…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Spoštovani

Opisali ste opremo otroških sob. Ukvarjamo se z prodajo in montažo pohištva. Ker nimamo salona in s tem povezanih stroškov vam pohištvo dobavimo po najnižjih cenah. Našo predstavitev lahko pogledate na naslovu http://www.monterkum.com. Na vse predstavljene cene (to so priporočene cene proizvajalca) imamo 10% popust + razne ugodnosti (brezplačna dostava, montaža etd).

Lep pozdrav

Tomšič Anuša

za strojne inštalacije in keramiko se obrnite na [email protected],lp

New Report

Close