No moja zgodba je pa malo drugacna. Jst sem zacel jesti Acai prah ker sem bil pac malo pretezak. In hopla jedu sn ga zjutri, jedusn ga zvecer tko da sn se poleg mojih 120 kg zredu se 10 kg v 14 dneh. Ker je full zanič sem ga mešal med jogurt in kosmiče.
Mesec dni nazaj sem šou dam in vidim eno novo trgovino na Derčevi in glej ga zlomka prodajajo zopet Acai. Grem noter in zacnem pljuvat po tej kao čudežni zadevi ko mi je ena mlajša punca začela razlagati bistvo vsega.
Acai sok en deci na dan, redna telesna aktivnost (samo 20 minut na dan), jest moram petkrat na dan – kar je pri meni najtežje – študij, polna hrana (polnozrnate špagete-al dente, en kos polnozrnatega kruha na dan), veliko zelenjave…. pol mi je se napisala še cel list prepovedane hrane in rezultat je tu….11 kg v 28 dneh….pa še dobrga okusa je, mam ga za tri dni ,stane pa okol 3 €…. Majo tud spletno stran http://www.himalajskasol.si…poglejte si, sam definitivno se je boljš pogovort z bejbo ker obvlada svoj posel
Drage punce ter fantje!
Pa naj vam delim še svojo izkušnjo.
Pri svojih rosnih 20 letih, sem tehtala 82 kg, kar je zelo veliko.
Po več letih zbadanja v družbi, sem se odločila, da je temu konec.
Spremenila sem svoj način življenja. Začela sem se zdravo prehranjevati, gibati…
Torej…v nekaj mesecih sem izgubila 15 kg.
Resnično vam svetujem, da se ne mučite z različnimi dietami ter tabletami. Če spremenite svoj način prehranjevanja, ter nasploh življenja vam bo lažje, počutile se boste bolje, ter shujšale brez večjega napora.
Moram vam povedati, da po 2 letih še vedno držim svojo težo, oz. včasih shujšam tudi kakšen kg. Trenutno sem na 64, kar je na mojo višino ok.
Verjetno vas zanima kako sem spremenila način življenja…..
Zjutraj obvezno zajtrkujem. Navadno kosmiče ali pa kar kruh z kakšnim namazom. Nato za malico kakšno sadje ter jogurt, kosilo popolnoma normalno ( navadila sem se, da jem manj oh, več zelenjave). Namesto npr. velikega krožnika testenin, ter majhnega krožnika solate, stvar zamenjajte.
Popoldnan navadno pojem kakšen jogurt, sendvič z zelenjavo ali kaj podobnega, zvečer pa zelenjavo, meso, tudi kdaj kakšno pico ali testenine.
Včasih sem imela močne, težke večerje, sedaj pa pojem kaj lahkega, in resnično spim bolje.(zvečer ne jem OH, ter čim manj maščob)
Torej…jejte vse, vendar po malem. Naj bo vaša najpogostejša prehrana zelenjava ter sadje.
Pa seveda gibajte se!
Jaz imam tudi en trik…redno uživam KURKUMO, ki mi je izboljšala prebavo, presnovo ter mi pomaga pri ohranjanju kg.
Vse se da, če se hoče!
SREČNO!
Nekaj o kurkumi:
http://www.zurnal24.si/kurkuma-cudezno-zdravilo-clanek-64363
http://www.viva.si/Zdrav-na%C4%8Din-prehrane/867/Kurkuma
Jaz si vsaki večer vmešam malo kurkume v toplo vodo ter spijem. To počnem že leto dni in od takrat imam boljšo prebavo, pa tudi koža se mi je zelo izboljšala (imam probleme z aknami).
Sicer je potrebno na nekaj mesecev, narediti premor. Vsekakor pa ni škodljiva.
Čisto naravno, ter učinkovito. Jaz si življenja brez nje več ne znam predstavljati =)
No da vam povem, na trgu niso samo kapsule in tablete, kot nekatere mislite. Jaz osebno ne maram nič od tega in vedno poskušam dobiti zadevo v prahu, kar se tiče acai pa obstaja tudi sok, ki se razredči in ima po moje večji efekt kot pa neke pilule ki jih vzameš al pa ne… tko da če niste vedeli acai niso samo tablete, če že jagod ne moreš dobit je naraven sok ena opcija …
cena z 80% pop:
A mogoče ktera pozna Slim Lipo Laser hujšanje, ker ga imajo v enem od ljubljanskoh salonov?
Tole: http://moments.si/hujsanje.shtml
če koga zanimajo acai kapsule, po ugodni ceni, me lahko kontaktira na [email protected]
cena znaša 8€ za 30 kapsul in 12€ za 60 kapsul, so pa od zelo priznane firme, več na mail.
LP
Tukaj jih dobiš za 19€ nove ? Acai Jagode
Spoštovane dame!
Berem izjave o acai jagodah…jaz jih uživam že 5 mesecev in rezultat je ; redna prebava, izgubila z 40 min.gibanjem-hitra hoja,kolesarjenje 23 kg…..in jih še uživam in jih še bom ,ke rnimajo nobenih stranskih učinkov.Meni so supeer i n mi zelooo odgovarjajo.
Želim še vam vsem,ki ste se razpisale tu gor veliko pozitivnih uspehov….
Teja