Pozdravljene.
Prebral sem vse kar ste napisali in si odgovarjale, druga drugi.
Ker sem sam športnik že vrsto let in sem dal skozi že nekaj prehrambenih dodatkov in raznih “odvajal”, vam priporočam nekaj….samo moj nasvet, ni treba da ga upoštevate….
V Slovenijo je lani preko spletnega posla Mandura prišel pred kratkim tudi izdelek imenovan Mandura TRIM (kapsule za shujšanje). Sam, skeptik kot sem, se zadevo vzel pod drobnogled in ugotovil naslednje: – zadeva ne vsebuje nobenih odvajal, ni nek čarovniški zvarek, ter dodatno ne škoduje nobenemu drugemu organu v telesu. ZAKAJ?
Ker vse kar “dela” je, da uporablja hormon, ki ga že tako imate v svojem telesu in so ga dejansko odkrili šele leta 1994.
To je hormon LEPTIN.
“Leptin je hormon, ki ga izdeluje vsaka maščobna celica v telesu. Ta neverjetni hormon služi kot sel med temi maščobnimi celicami in možgani, sporoča možganom, ko ste lačni, in ko ste siti. Leptin je tudi “stikalo”, da sporoča vašim maščobnim celicam, ali naj se skladiščijo ali zgorevajo maščobe. Da bi to “stikalo” pravilno delovalo, možgani morajo jasno slišati njegovo sporočilo-bo vaše telo sposobno razumeti leptin in sporočilo, vaša lakota bo lažje izpolnjena, ampak ko preveč pojeste, se sporočilo izgubi.”
Ljudje v Sloveniji imajo že res lepe rezultate z izdelkom, prejšnji mesec ga je celo zmanjkalo za kak teden v skladišču, ker je bilo takšno povpraševanje.
Če vas zanima več o tem, mi javite prosim na [email protected]
LP, Robi
Lepo pozdravljene!
Tudi jaz sem se odločila za Acai Berry in danes je moj prvi dan.
Na škatliči piše od 2-4 kapsule na dan, sedaj pa me zanima ali je potrebno pred obrokom vzeti 2, ali zadostuje že ena sama. Zelo bi bila vesela, če bi mi katera od vas svetovala 🙂
Sedaj pa upam na uspeh 🙂 Hodim pa tudi 2x tedensko na zumbo in verjetno bo tudi to kaj pripomoglo k uspehu 🙂