Najdi forum

ACAI BERRY THIN

Punce a se ve hecate?????
Vas berem in velik vas toži za slabim počutjem, glavoboli…ma jaz nevem,vsaka stavr , ki ti povzroča take stvari sigurno ni zdrava, niti dobra…pa tiste, ki ste shujšale berem, da jeste za kosilo jabolka pol pa nič več, pa zakaj ste pol shujšale, zarad tablet?????Lepo vas prosim, no.
pokvarile si boste zdravje in še kaj.Una na blogu pa je mastno plačana za tisto reklamo…..
In vse tiste fotke shujašne, prej in potem se da odlično ponarediti na photoshopu, vem, ker se ga tud sama poslužujem, ma za drugačne namene, ne za take oslarije.

Spravte se k sebi in shujšajte same.NE OBSTAJA ČUDEŽNO ZDRAVILO!!!!!!!!!!

Pozdravljene punce,

no, tud jst sem že poskusla res vse, tako, da sem prišla res do zaključka, da lažjih poti ni.

Po vseh izkušnjah, preden kupite katerekoli kapsule, naprej poglejte sestavine in v kolikšni procentualni vrednosti so prisotne. Ko sem prišla do spletne strani teh kapsul sem naprej prav tole preverila in acai je v primerjavi z ostalimi sestavinami v minimalni količini. Če pa preberete pa lahko vidite, da je notri tudi zeleni čaj in kofein. Zato se pa svetuje, da se ga vzame kar nekaj ur pred spanjem. Glavobol, ki sem zasledila, da se je nekaterim izmed vam pojavil, je lahko čisto zaradi povišanega krvnega tlaka. Osebno tudi če bi hotela, nikoli ne bi vzela teh tabletk, ker zaradi težav s krvnim tlakom, koefina itak ne smem niti povohat. Mislim, da je izguba denarja. Ne vem koliko je učinkovit acai ampak glede zelenega čaja, zagotovo pomaga, če je trud na celi črti e si mi zdi boljša investicija pri nakupu resnično dobrega zelenega čaja.

lep pozdrdav!
tudi jaz sem naročila te kapsule in jih sedaj jem 4 dni, hrano sem omejila na manjšo količino, ne jem kruha, krompirja in sladkorja, vendar se kilaža ni še nič spremenila. Veliko se tudi gibam saj imam 1 leto starega sinka in sva veliko uzunaj, v vozičku ali na kolesu, ter 1x tedensko grem na aerobiko.

Pozdravljene,
lahko katera sporoči, na kateri strani ste jih naročile?? Ker jaz sem jih že pred desetimi dnevi, pa še ni niččččččč ….

In ker tk komi čakam, da začnem hujšat ( 🙂 ), si bom že kr jutri šla v lekarno po neki kar vsebuje acai :)))

Veliko uspeha vsem.

Barbara

pozdravljene. Jaz sem tablete ravno naročila, tako da počakam da jih dobim in začnem. Me veseli da sem prebrala kar nekaj dobrih izkušenj. Rada bi izgubila pribl. 8 kg. Upam da bo delovalo + rekreacija. Se oglasim še kaj;) Veliko izgubljenih kg vsem:)

Kako napredujete z izgorevanjem odvečnih kilogramov????
Jaz se tehtam konec tedna ,malce sem ze radovedna a bom počakala do petka.
lp

Poznam in priporočam sledečo 100% naravno terapijo za hujšanje:
Aloe Vera (Čudežni Alojin gel vsebuje več kot 200 sestavin, vključujoč 20 mineralov, 18 aminokislin in 12 vitaminov. Aloe Vera gel, ki je stabiliziran po našem patentiranem postopku in namenjen tistim, ki si želijo dobro delujoč prebavni sistem in visoko raven energije) , ter prehranska dodatka Garcinia (Sadež imenovan Garcinia cambogia, vsebuje spojino, ki zavira pretvorbo ogljikovih hidratov v maščobe. Hidroxicitronska kislina (HCA) zavira naravni občutek lakote in tako lahko pospeši učinkovitost diet. Priročna funkcija tablet je ta, da vsebujejo krom, ki pomaga pri razporeditvi sladkorjev za telesne potrebe in uravnotežen krvni pritisk), ter Forever Lean (Forever Lean vsebuje dve revolucionarni sestavini, ki lahko pomagata znižati absorpcijo kalorij iz maščob in ogljikovih hidratov. Združena in v kombinaciji z vlakninami in kromom ob vsakodnevni vadbi in pravilnimi prehranskimi navadami lahko pomagata, da vsakdo doseže svojo idealno telesno težo). Jasno tudi lažja oblika rekreacije se smatra kot samoumevni del take odločitve. Skratka v enem mesecu od 7-10kg manj zagotovljenih. Več informacij na: [email protected] ali po telefonu na 040 560 146. Blaž R.

Pozdravljeni vsi,

morem povedati da jemljem te tablete že skoraj cel mesec in nisem shujšal nič, kljub temu da sem nehal jesti kruh, sladkarije…, pijem pa samo vodo. vsak dan pa naredim okoli 50 trebušnjakov, 50 sklec, eno uro vozim sobno kolo.
Mislim da je to spet ena tržna niša v katero ljudje verjamejo na koncu so pa razočarani.

Jaz sem bil enkrat na eni dieti, ko sem ltudi moral jesti glino.
To in pa po nosu sem si lahko vrtal. Drugega nisem smel jesti. In sem shujšal za 15 kg v enem mescu.

Ja vsak ima svojo dobro ali slabo izkušnjo .
Jaz se počutim dobro brez glavobolov …
Na tehnico pa stopim malce kasneje.LP

A ni oglaševanje prepovedano???

A ni oglaševanje prepovedano???

tole mi je pa polepšalo dan 🙂

Jaz imam -5KG ,pa gremo lepo počasi naprej.
Lep sončen dan vsem.

pozdravček vsem tukaj…
čestitke za lepe rezultate… me veseli da se ob tolkih negativnih postih še vedno najde nekdo, ki pravi, da to deluje… hvala pa tudi vsem tistim, ki so povedali svoje slabe izkušnje… mogoče se je vseeno za zamislit…
moji rezultati… do konca imam še 5 dni… moja tehtnica ne kaže več trimestne številke, kar pomeni, da je moj cilj dosežen… v 25 dneh sem izgubila 12,5 kg… merila se pa nisem, ampak se precej pozna tudi pri hlačah… nisem imela nobene posebne diete… imela sem 5 obrokov na dan.. zajtrk je bila ponavadi kar kava pa prepečenc… dopoldanska malica – sadje, kosilo – kar se je pač skuhal za vso družino in kuhalo se ni čisto nič drugače kot ponavadi (tudi pri soli in maščobi se ni šparalo) popoldanska malica – skuta, sir pa košček kruha ali kaj podobnega, večerja – jogurt s kosmiči, kakav… pila več ali manj samo vodo… (dopoldne uglavnem veliko sadja, popoldne pa veliko beljakovin) kar se pa tiče mojega gibanja… jah… prvi teden sem bila ful pridna in sem začela s pol ure na orbitreku potem pa se mi kar ni dalo več… tako da vso moje gibanje je bilo popoldanski sprehod s psom… med vikendom je biu mogoče ta malo daljši…
zdravstvenih težav ni bilo… samo prvi dan me je mogoče malo bolela glava drugače pa nikoli nič…
jaz sem svoje dosegla kar sem hotela glede kapsul… za naprej pa se nisem odločila za kapsule, ampak bom samo nadaljevala tako prehrano… mogoče se bom samo trudila še malo bolj zdravo jesti in določene stvari omejiti…
kako uspeva drugim… želim si da bi bili vsi vsaj tok zadovolni kot sem bila jaz… ampak na žalost moramo vedeti da vsaka svar na vsakega ne reagira enako…

tok za zdej se pa javim še kaj…

Pozdravljene! Se je komu naredilo da je naročil vendar v 8 dneh še vedno ni dobil?

Lp

….z guglom se daleč pride.

Hojla
Bravo Milica, kako dobri rezultati. Jaz sem še vedno na -5 kg, dlje ne pridem. moram pa povedat, da sem vmes voljo zgubila…….zdaj jo spet iščem….upam da jo najdem.

hja all13… po vsem tem, kar sem tukaj gor prebrala sem tudi jaz umes zgubila voljo, zato sem tu samo še občasno… upam, da tudi tebi uspe… koliko pa imaš še do konca… sej mogoče nebi bilo slabo, če si nekje na polovici, da prenehaš pa čez kakšen teden ali dva nadaljuješ… ker na začetku je res vse skupaj kar letelo dol – ok nekaj sigurno na račun vode tudi…

jaz sem zadovolna… zdaj se samo še trudim da kaj ne dobim nazaj potem pa grem dalje… ampak brez kapsul, ker vem, da zmorm tudi sama…

Pikica212… jaz sem jih dobila v dveh dneh… pa še nekaj se jih je javilo z enakimi izkušnjami, tako da res ne vem kaj bi bilo narobe, da ti tako dolgo čakaš na njih…

mejte se

hej
Milica, tudi jaz grem samo še občasno gor. je pa res tako kot si rekla. vmes sem prenehala , zdaj pa sem spet nazaj , kjer pazim na prehrano, brez kapsul, saj vem da zmoremo sami. na začetku je bilo preveč sanjsko ,ko so kilogrami šli tako hitro dol- seveda, popila sem okoli 3- 4 l na dan . bom pa zdaj nadaljevala sama.
tudi tebi in seveda ostalim želim veliko volje in moči.

New Report

Close