Najdi forum

ACAI BERRY THIN

Jaz sem jih tudi danes prijela ,jutri vzamem prvo in poročam .
Se pa popolnoma strinjam z vami da če ne boš sam pri sebi uredil stravi ,in naredil nekaj zase se samo od sebe tudi ne bo kvečjem lahko samo pridobivaš kg.Upam tudi jaz pozitiven rezultat poročam .Lep prijeten dan vsem.

In, učinki po teh nekaj dnevih?

Moja mama je pa tudi kupila te shujševalne preparate pa je vse za take reči zapravila, potem je pa še položnice plačala pa nam je vsem trem ostalo za čez mesec 7 evrov in 21 centov. Cela familija je shujšala tist mesec.

lep pozdrav vsem!
jaz se kar še držim, ampak kilogrami se mi ne premaknejo. danes je 12 dan. a mi lahko kdo pove po svojih izkušnjah, kako je bilo po 10 dnevih dalje…….ali se kilogrami še kaj premaknejo ??
hvala, pa en lep dan vsem

Ojla!

Moj je danes deseti dan.
Tehtala se nisem od ponedeljka, ko sem imela 2 kg manj po enem tednu, to se pravi da imam sedaj 58 kg sam sem samo 153 velika.
Mam občutek da je trebuh tud malo manjši ,res malo!ker jaz mam sam s trebuhom problem….me tako moti….pred porodom sem ga že imela, sedaj je sam še slabši!!!!!

Kaj menite da je Emilija Novak res izgubila brez telovadbe in dijete 16 kg v štirih tednih??????

jaz dvomim!

Emilija če si kdaj na tej strani, prosim nam napiši še kaj vspodbudnega, ker pri tebi sodeč po sliki si imela tudi največji problrm s trebuhom..,.. JAVI SE ČE NAS BEREŠ!!!

ALL13 NE OBUPAJ!!!!!!!

hej fanta
hvala za spodbudo. no, bom ti jaz odgovorila, kako jaz osebno mislim, vsaj zame.
zame so bile te kapsule samo spodbuda, da se je nekaj premaknilo. izgubila sem res 4,5 kg, ampak mislim da zaradi sebe,saj res malo jem. v teh dnevih nisem sladkarije niti okusila, nobenega soka, pijem samo vodo in čaj. obroki majhni, …
tako da mislim da gre pohvala nam in ne kapsulam. upam da zdržimo, pa čeprav je težko. imam pa tudi jaz težave s trebuhom, tako kot ti, že pred porodom sem ga imela, sedaj ga je veliko in me moti. zelo.
nisem pa ljubiteljica telovadbe, da bi si s tem pomagala izgubiti trebuh.
tako da, javite se , mislim da je lažje vztrajat, če lahko prebereš, da se tudi ostale soočajo s takimi težavami. in spodbuda vedno pride prav.
lep dan

hei vsem…
se popolnoma strinjam z all13… kapsule večinoma dajo veliko spodbude in volje… tudi pri meni je bilo tako, da sem imela skos v glavi, da če sem že zapravila denar za kapsule se bom pri tem še malo potrudila… imela sem sicer skos po 5 obrokov na dan in pa tisto malenkostno gibanje pol ure kakšnega orbitreka ali pa sprehod… nism pretiravala 🙂 na začetku je šlo tut po kg na dan dol… malo pred 10. dnem pa se malo ustavi… ne smeš izgubiti volje… po 10 dnevu mi grejo kg še vedno dol samo malo bolj počasi in pri tem nisem nič spremenila… kar se pa tiče emilije pa mislm da je nemogoče, da je toliko izgubila in kljub temu brezkrbno jedla vse in poleg tega se nič gibala… to sem jst itak vedla da je nemogoče in sem med prvimi posti tudi že napisala… upala sem samo da mi kapsule dajo vsaj veliko spodbude… dobila sem jo in vztrajam naprej… počutim se še vedno dobro…
all13… ti si morda malo petiravala in svoje telo stradaš… popoldne brez slabe vesti lahko poješ nekaj…mogoče kaj beljakovinskega… jogurt ali kaj podobnega… kar je pa najbol pomembno ne izgubi volje in vztrajaj naprej… jst si kljub svojim najman 4ih obrokov privoščim še košček čokolade namreč brez moje čokoladice ne gre… in kljub temu izgublam na teži sicer počasi ampak bo… računam da izgubim v čem času ko bom jemala kapsule (30 dni) izgubila nekje 12-13 kg… ne bo ravno 16 čeprav bi bilo glede na mojo težo čisto normalno da bi… danes je 14. dan in imam skoraj -7kg… vztrajaj all13 in ne stradaj namreč v veliko člankih piše, da če stradaš telo ne porablja tvojih zalog ravno tistih ki se jih hočeš znebiti…
res mi je žal za tiste, ki jim kapsule sploh ne pomagajo in so bili samo ob denar…. zato sem jaz srečna, da sem izgubila to težo pa čeprav bi ostalo tudi samo pri tej teži ki sem jo že izgubila…

uglavnm čist sem se razpisala v upanju da vam dam malo več volje… :))
vsem želim čim več uspehov in pa čestitke za že dosežene rezultate… bravooo

se beremo naprej…

hej
hvala tudi tebi Milica, sem rabila to. sej bom še vztrajala. moram pa povedat, da že od nekdaj mi sladke jedi ne pomenijo nič in sem z veseljem brez. jaz imam težavo s kaloričnimi jedmi, ha ha, pizze, piščančk pohan, tenstan krompir, testenine, …u , se mi že sline cedijo. mislim pa, da ne stradam telesa, tudi zvečer sem imela 2 dcl jogurta z banano in kivijem. imamo kosilo ob taki uri, da mi kasneje več kot jogurt ali sadje ni potrebno jesti- zgodaj hodim spat
res ti želim Milica,da bi se znebila 12-13 kg v tem času. pridna. men se je ustavilo ,ampak želja je še vedno močna in upam da se kej premakne. vsaj zato, da si spet nove volje pridobim.

hojla!!! me veseli da ste nekatere zadovoljne druge manj… jaz pijem oziroma sem jih ze spila tablete be-light in lahko povem iz svjojih iskusen da pomagajo v 2 mes. sem spravila 5 kg in pol. pred tem sem pila alli tablete ampak tam sem malo pretiravala ker one tudi pomagajo… a te acai berry pa nevem mislim da je nemogoce v 4 tednih izgubiti 16 kg. tako da ta emilijin blog je samo en lari fari… a itak ima ena spletna stran kjer za en zavojcek dobis dva se pravi enga placas drugi gratis… tudi v slo. posiljajo …. veliko srece vsem skupaj porocajte naprej … mogoce se motim mogoce pa ne… emilija ce sploh obstaja je kaj dosti denarja dobila za ta lari fari….

Tudi jaz sem jih danes prejela, jutri začnem in vam bom poročala
želim si znebiti vsaj 6 kg

Punce previdno,

tržni inšpektorat je že prepovedal oglačevanje zaradi zavajajočega oglaševanja. Pazite na svoje zdravje.

LP

OJ!!
Je debata burna….
Jaz jjih jemljem sedaj drugi dan in sem zadovoljna z njimi.
Dajejo mi občutek sitosti kar pa je veliko ,če si vajem bistveno več pojesti.
Vzamem jih z dva deci soka in resnično nisem lačna in nimam apetita da bi se prenajedala.
Mnenja in komentarji ,dobri in slabi zaželjeni.
Moje izkušnje,na tehtnico pa stopim kje drug teden proti koncu tedna.
Lep prijeten dan vsem in pogumno naprej.

živjo!
jaz sem obupala nad vsem in sem, zeeelo razočarana nad izdelkom. bom spet ju3 poskusila…ampak mene je tako peklo v želodcu in slabost je bila tako huda das enostavno nisem mogla več z nadaljevanjem. kilogrami so pa zadne 3 dni šli kar gor pa čeprav sem jedla isto kot vedno. Jaz mislim da se da shujšati tudi brez teh kemikalij(tablet) . saj piše da moraš imeti dieto in telovaditi… to je metanje denarja vstran… to ej moje mnenje… mogoče pa res pomaga ko že samo pomisliš na to da pomaga…nevem… jaz sem zelo razočarana. vam javim kako bo.
lp

zdravo.
danes sem prejela tudi jaz tablete in z njimi začnem jutri. zanima me, če mogoče katera ve, če je kaj narobe če jih jem poleg tega da jem kontracepcijske tabletke.imajo mogoče kakšen negativen vpliv na to?

že naprej hvala za odgovor =)

Lepo1, a lahko poveš, kakšen je učinek??
Koliko kg si že izgubila??

lp

Tudi sama že tri dni uživam kapsule in se počutim super. Res, da sem ponovno začela hodit na aerobiko. Upam, da bodo rezultati po enem mesecu pozitivni.

tudi jaz javim,če bojo rezultati

Pomoje ne bi smele imeti nobenega vpliva.. saj nimajo nobene sestavine, ki bi vplivala na tabletke, ali pač? No vsaj upam da ne 🙂

Ups, malce sem se zmotila… hotela sem odgovoriti me 90 in ne mici mala 🙂

hvala lealah….jst za enkrat nimam nobenih problemov z tableti…me ne boli glava nimam bolečin v trebuhu ali kaj podobnega….bom videla kako bo…=)

hej
danes je moj 15 dan, še vedno sem na – 5 kg. bomo videli če se bo še kaj dalje premaknilo.
počutim se ok, nič posebnega.
kako gre ostalim?

New Report

Close