Najdi forum

ACAI BERRY THIN

hej sraaa, jaz vzamem zutri kapsulo, potem čez 20 minut imam zajtrk, ob 12 imam 2 jabolčka za malico , pred kosilom imam spet kapsulo in pol pojem, za večer pa ponavadi nič, če sem zelo lačna pa bi si vzela jogurt ali kakšno sadje. naj bi jedli 5 krat na dan

torej 5x na dan 😉
all13 hvala ki si mi pomagala =)
zdej mi pa še povej a ti kaj pomaga, če tudi zraven telovadiš ???
fulll hvala pa srečno usem

hojla
ja sigurno da bi pomagalo če bi zraven še telovadili, veš da bi. jaz žal nisem ravno tip, ki bi RADA telovadila, zato se tolažim da je tudi sprehod ok, ki ga imamo ponavadi mamice z otroki, pa kolesarimo. danes ko sem stopila na vago, se mi je kar zasmejalo. vsak dan je večji učinek, sam na sebi pa ne opazim ,da bi se kje poznalo.
kako si Milica, kako napreduješ? in ti Mici mala ?
včeraj sem imela res krizo, bila sem tako zelo lačna, da so trpeli vsi okoli mene – žal.
ampak sem šla raje zgodaj spat in sem zrdžala. danes pa upam da bo bolje,.

Se še jaz pridružim z vsemi vami sotrpini ,ki imate namen shujšat ,moj cilj je do poletja 10 do 15 kg
upam da vsem uspe in bomo zelo zadovolni .Pišem rezultate ,sem se odločila za nakup in ga izvedla.
Pa veselo na delo z izgorevanjem odvečnih kg.
Vsem želim zaželjen rezultat.Pišite izkušnje.
Lep prijeten dan vsem

hojla
da malo poročam. meni so se zdaj pa kilogrami ustavili. zdaj bom probala, da grem na vago šele v sredo, sam kaj, ko je to težko, ker ko enkrat grejo kilogrami dol, bi kar vsak dan rad gledal napredek. ampak sej pravim, bom probala.
kako gre ostalim?

Se bom kar pridružila tej temi.

Miiica, kakšni so rezultati po 10-ih dneh?
Tudi sama se že kar nekaj časa odločam za nakup teh kapsul.

lp

ojl!
danes je moj osmi dan, imam 2 kg manj, ampak jaz se res nič ne pazim pri hrani, jem enako kot prej, res pa je da med tednom nimam pretiravanja z obroki, nisem sladkosneda, ob vikendih si dam pa več duška:)))!

lepo se imejte

hojla punce… evo jst se vračam s krajšega dopusta…
te tri dni sem si res privoščila vse, kar mi je prišlo pod roko in sem sicer v treh dneh izgubila mal več k kilco tako da je moj rezultat 12. dan in pa – 6 kg… ker sem imela samopostrežni zajtrk in večerjo sem kapsulo uzela zjutraj in zvečer… itak nism šla zgodi spat… med obroki sem pa jedla tist, kar mi je pač pod roko prišlo… uglavnem malo sem razočarana nad sabo… ampak sem si obljubila da bom bolj pridna ta teden da popravim napako…

čestitam vsem za odlične rezultate… vesela za vse!!! 🙂

all13… tudi meni se je umes malo ustavilo… ne ustraši se tega in vstaraj naprej…

se beremo :))

Jaz sem moški, dobil sem jih danes, prvo sem že vzel, javim čez kakšen mesec, kako bo.

LP

HOJLA
jaz sem danes lačna…….spet, joj joj, še vedno zelo pazim, ampak se bojim ali bo šlo tako tudi naprej. malo razmišljam da bi ob 12 -ih namesto jabolka si vzela solato, ker je tole kar malo premalo zame. imela sem danes zajtrk, prejle 2 jabolčka mala in meni tako zelo kruli……ampak ok, bom potrpela, ker bom jedla ob štirih kosilo.
bravo Leon-buco, da se tudi moški kej oglasijo.
in vsem ostalim, želim veliko moči in volje

all13
ti se pa res strogo držiš…. dva jabolka mala…. si pa kerakter bravo!
jaz sem se tako držala ko sem bila zaljubljena:)

Hey vsem skupaj…:

Js imam pa eno zelo neumno vprašanje…kako jemleš te tablete…mislm a jih pogoltneš z kozarcem vode ali (menda so ovite v plastiko in morš un prah k je notr pojest) streseš prah v kozarec vode in ga naenkrat popijš?

hvala vnaprej in se opravičujm zaradi neumnega vprašanja…ampak se najdejo tudi taki ki tega ne vedo kot naprimer jaz…hehe

🙂

živjo punce!!
danes je točno en teden odkar sem začela z jemanjem acai kapsul… pa da vam povem svoje izkušnje:
ko sem začela z jemanjem, sem se dva dni počutila čisto vredu… od srede dalje pa sem se počutila tako slabo da sem tablete že skoraj nehala jemati. Kakšno uro po zaužitju me je bolel trebuh,glava, slabost… v petek, soboto in nedeljo pa sem na dan pojedla samo eno tableto in tako se sedaj počutim normalno. Danes sem že pojedla dve in se počutim dobro. Jaz mislim, da je krivo to, ker hodim v šolo in ne zajtrkujem tako da kapsulo pojem 20min pred malico ko mi že zeeelo kruli…potem 20min pred kosilom…zjutraj bi morala zajtrkovati tako kot sem zaj med vikendom in se počutim čisto vredu. prve dni me je lakota takograbila da se ji kakšne 3 dni sploh nisem mogla upreti…. sedaj pa sploh nimam več apetita. po kosilu sploh ne rabim več jesti. Nimam pa dobene diete in tudi telovadim zelo malo(vsak dan 50 trebušnjakov in vsak drugi dan 15min sobnega kolesa).
vas zanimajo rezultati?
Glede na to da jem normalno sem v enem tednu izgubila 3kg!! iz 85kg sem prišla na 82, brez večjega naprezanja! zelo sem vesela in upam da mi vnadaljne še bolj uspe.
lp

hojla

tablete popijem s kozarcem vode, pogoltnem kapsulo. vsaj jaz.
danes je bila strašna muka, pol smo šli še na en roj. dan, jaz že itak čist lačna, tam sem pojedla 2 koščka mesa in kumarice, ostali pa so jedli take in drugačne dobrote.
imam občutek da ne bom mogla bit več dolgo tako pridna. ker sem skoz lačna. kilogrami pa še vedno stojijo, ampak ok, sam da gor ne gre.

Aha torej tableto samo pogoltneš z vodo…a drugače ni bilo nobenih navodil zravn,mislm kako je treba zaužiti tablete?

kako pa ostali jemlete tablete???ali jih pogoltnete z vodo ali vn stresete prah v vodo in nato popijete????

drugače pa mici mala čestitam,upam da ti bo šlo še naprej tako dobro…js sm te tablete naročila in jih bom kmalu dobila in bom poročala o rezultatih…:)

se že zelo veselim…:)

oba z možem jih jeva že 14 dni,pa žal nobenega učinka,tako da ne vem od kje ene v 5 dneh shujšate 5-6kg.pa ne jeva nič več ali nič manj kot pred jemanjem tablet.
če pa nič ne ješ ali zlo malo pa itak brez tablet lahko shujšaš.
midva sva razočarana.

Bomo zmogli,jaz upam da jih danes dobim.
Pisem izkušnje .
Lep dan vsem in NAJ NAM USPE SKURITI ODVEČNE KG.

jaz tudi popijem z vodo!

hejla 🙂

Jaz sem si tut naročla te kapsule in sem jih danes že dobila :)..pred zajterkom sem že vzela eno pa edino kaj sem malo v želodcu nekaj čudnega začutla pa malo v glavi :))))..drugač pa po eni uri se počutim kr dobro 😀

Mi je pa edina težava, ker sem mela prejšnji teden poškodbo gležnja in morem zaj 7-10 dni met longeto gor :/…bom pa probala trebušnjake pa to delat pač karkol sam da ne rabim uporablat gležnja 🙂

Men je cilj do takrat ko se morem dat v kopalke shujšat še 15 kg..tako da upam, da mi bojo te kapsule kako kilco pomagale zgubit, da mi bo čimprej uspelo.

Ne pričakujem veliko od kapsul, ker morš sam zelo veliko delat zraven. Pričakujem samo tolko, da mi bojo pomagale, da bom na koncu mesca pozabla na tistih 35€ :))))))

hej, se strinjam ja, da se moramo prav res sami potruditi, ni kej.
volja , želja, to je to.
jaz se tudi matram, ampak neki pa moramo zase naresti a ne.
kako gre ostalim?

New Report

Close