Najdi forum

ACAI BERRY THIN

Oj!

Bravo in čestitke vsem ki vam vspeva!

Jaz imam ite kapsule kot milica in all13.
Imam občutek da mi je uplahnil trebuh oz. nisem napeta,….
Danes je tretji dan tako da takega napredka še ne morem opaziti, bom pa to vidla kako bo po enem tednu jemanja….upam da bom zadovoljna….!

Christina jaz nisem imela nobenih problemov, sam kaj bolj adrenalinska pa tudi nisem….oz. da bi bila bolj polna življenja, kot piše da te poživi….saj razumete kaj mislim?

Lepo de imejte in ne obupajte….upam, da tudi jaz ne :)!!!!!!!

ja res je MIIICA mali mi kar naredi dela ja 🙂
vredu bom se potrudla in če bom kaj zgubila javim upam da bom,ker sem že brez tablet shujšala 12 kg sam bi rada dala vsaj 5-7kg dol in ne gre več nikakor pa rada bi se rešila trebuha.
najlepša ti hvalaaa

hoj hoj, tudi jaz sem zadovoljna, začetek je dober. vem pa, da se enkrat malo ustavi in takrat ne smemo obupat. jaz sem prvi večer malo glavo začutila , ampak zdej pa fuuuul veliko vode spijem in ne čutim nobenih glavobolov

zdravo. jaz sem te tablete naročila pred dvema tednoma in sicer jih redno jem tudi telovadim in zmanjšala sem obroke morm pa povedat da mi niso čisto popolnoma nič pomagale po dveh tednih nism izgubila nobene kile, bi jih pa morala že vsaj 6 tako da odsvetujem. odkar jih jem sem imela probleme z menstruacijo in pa tudi spanje se mi je močno poslabšalo.
lep pozdrav vsem skupaj 🙂

alica28… dobrodošle tudi slabe izkušnje… nemogoče da bi bilo vse popolno…

jaz jih na srečo nimam in zaenkrat zadovoljna… kot rečeno glava me je bolela samo prvi dan sedaj pa je v redu in se počutim dobro…

o rezultatih pa kasneje…

pozdravček…

Oj!

Zanima me če vse jemljete natančno 20 min pred obrokom, ker jaz ne! Včasih pol ure prej pa tudi 45min je že minilo da sem šla jest.
Kaj menite, da to ni pravilno?
Sama si razlagam, da itak po 20 min začne delovati in verjetno deluje 4-5 ur, če se ne sme 4-5 ur pred spanjem vzet…..
ne vem res ne, mi lahko katera to obrazloži!

Lep sončen dan želim vsem!

hoj
jaz ti žal ne znam tega razložit, tudi sama včasih vzamem 20min prej, včasih pa mine tudi 35 min, se je pa zgodilo da tudi samo 10 min.
mogoče bo katera bolj vedela odgovor

no, danes je moj4 dan in imam 1kg manj….tako da…pogumno dalje

Pozdravljene sotrpinke tudi jaz sem imela trimestno številko katero sem zbila ampak še vedno imam preveč nekje 15 kg.Danes je moj prvi dan jemanja teh kapsul bomo videle držimo pesti da bo vsaj za nekaj dobro.

živjooo
spet se js oglašam zadovolna s tabletami čist preveč 2 dni jih že jem in sem zgubila 1 kg res pa je da mam samo 3 oborke tok kot sem jih mela skos…..zadovolna sem.
kar se tiče 20 min pred oborki js vedno uzamem malo kasneje al pa 10 min prej ker sem lačna preveč da bi zdržala 20 min 🙂
pa lahka sem hvaležna tudi sineku ki mi zraven pomaga grema na sprehod pa mi posvoje zganse po domače povedano in morem tekat za njem 🙂

lp seni90

ojla dekleta … a mi lahko katera da link kjer ste narocevale te tabletke lepo prosim… jaz nenajdem vec tega emilinega bloga … hvala

http://www.emilijablog.com/

lep pozdrav !
danes sem stopila na vago in super, imam 77 kg, shujšala sem 5 kg, res pazim pri hrani.
upam da bom imela tudi toliko volje naprej, ker se mi bo enkrat malo ustavilo.
obseg se mi še ni zmanjšal, vsaj na trebuhu ne, tam sem bolj pozorna.
kako napredujete ostale ?

Ojla!

lili1224 našla boš na spletni strani najdi.si pod vremensko napovedjo (IZGUBILA SEM 16 KG BREZ DIETE IN TELOVADBE – neki tazga piše

all13 ČESTITAM!
kateri dan jemanja imaš?
moj je danes 5, tehtala se še nisem občutka nimam,da sem kaj shujšala, ker trebuh ni nč manjši, kar me najbolj moti na meni…!!!!!!!!!

Jst pa učeraj doiilča tablete tako,da danes vzela prvo … spremenila sm prehrano in začela z gibanjem…zj mam 100kg in upam na najboljše rezultate …. bom pa obveščala sproti,če tablete pomagajo

Lp

all13 čestitam
tudi sama bi rada dala trebuh stran ki mi je ostal pri porodu zgleda da bom mogla začet še s trebušnjaki vsak večer…sicer pa čez dan s sinčeku tok prehodima da bi se mogla vsaj nek poznat 🙂 zdej hodim prebližno 2 uri na dan s tem da bom začela še kolesarit samo čakam da je bol toplo.
Sicer pa sem 2 leti nazai shujšala brez kakšnih koli tabletk 10 kg v 2 meseceih…veliko sem kolesarla in jedla zjutri večinoma sanje kosilo sem jedla pač navadno tudi kako takšno stvar ki malce redi in za večerjo spet sadje in mi je takrat uspelo…upam da mi bo sedaj,ki jem te teblete 🙂

bom še tako javla če bo kej kg šlo še dol 🙂

lp seni90

hojla, začela sem v soboto, tako da sem štela da je danes 7 dan jemanja, imam 5 kg manj. vseeno vsaj jaz mislim, da je res važno koliko pojemo, da je to bolj od nas odvisno kot od kaspul. jaz res pazim kaj in kdaj jem, pa nič vmesnih grickanj, sokov, sladkarij. super je, ker je topleje, včeraj smo že kolesarili. samo trebuh se mi nič ne zmanjša, vsaj po hlačah ni nobenga učinka. sem pa včeri začela trebušnjake delat, ha ha,. uspelo mi jih celih 15 narest.
pa en lep dan vsem ki se trudite

Potem se morda le splača kupiti in preiskusiti za vse nas ,ki smo….??
Vse ,ki ste kupile kdaj ste pa navedeno dobile v dopoldanskem času ali
popoldanskem ??In res ni nobenih dodatnih stroškov ali pač???
Hvala za odgovore in informacije.
Lep dan vsem

hoj jovera, jaz sem naročila v četrtek in sem dobila takoj v petek zutri ob 7.30, cena res točno 35 eur, nobene poštnine

a lahko uprašam nekaj glede obrokov pri uživanju teh kapsul…jst jih imam na mizi in ju3 začnem 😉
zanima pa me če to 20 min pred zajtrkom in kosilom pomni samo ta dva obroka ali pomeni še kakšen obrok zraven (pa keri)?

New Report

Close