Najdi forum

ACAI BERRY THIN

all13: danes je 4. dan odkar sem začela s kapsulami in imam že kar 2 kg manj, začela sem z 65 kg, tako da sem fuuuull vesela, pa tudi napihnjen trebuh je kar izginil, namreč že več kot eno leto se borim z glivico kandido in vse kar pojem me napihne, čeprav poskušam zelo zdravo jesti, sedaj pa mi je z ACAI BERRY THIN uspelo, da sem se rešila napihnjenosti, pa še kilograme sem izgubila 🙂 jeeej. Punce upam, da bo tudi vam uspelo :)))) držim pesti!

Lp Tina

PIŠITE REZULTATE…IN IZKUŠNJE
HVALA

Pozdravljeni!
Zanima me če lahko jemljem te kapsule, kljub temu da 1x dnevno, večinoma ponoči dojim. Dojenček je star 7 mesecev.
hvala za odgovor.
lp

čer punce…

metuiljčica84… na embalaži piše da če dojiš ali si noseča se moraš posvetovati z zdravnikom, več kot to ti pa jst na žalost ne znam povedati…

drugače pa moje napredovanje… 5 dan: kg se ustavili pri – 4 kg in 4 – 5 cm obsega… še vedno zadovoljna in odličnega počutja…

lep pozdrav vsem
jaz se dobro počuitm, nobenih glavobolov, imam veliko volje , tako da sem prav zadovoljna. včeraj je bil moj zadnji obrok kosilo, ker presenetljivo sploh nisem čutila nobene lakote.
nisem več tako napihnjena. odpovedala sem se sladkarijam. pijem tudi samo vodo in čaj.
jutri stopim na vago .

drage puce da vam se še jaz javim 🙂
Tudi jaz sem naročila te tablete in danes pričela z jemanjem…
Moram pa povedati tudi to, da je najboljši način za hujšanje ločevalna dieta(ne rabiš se je držati 90 dni kot piše). jaz sem jo med poletjem imela mesec in pol in sem shujšala za kar 8kg pa čeprav se je nisem držala 100%! seveda sem zraven bila še vsak dan 15 minut na sobnem kolesu in zelo se je poznalo. sedaj sem spet poskušala in nekako nisem imela več motivacije… od takrat ko sem dieto zaključila sem sem zredila le 1kg pa čeprav sem se včasih dobesedno nažirala. ampak hočem shujšati. sedaj se že 1mesec pazim da ne jem veliko škroba in oglikovih hidratov in da dokaj migam… kilogrami stojijo negre pa nič kaj dol…mogoče kakšna kilca…tako da sem zasledila te tablete, jih naročila in danes začela z jemanjem. stara sem 18 let in zdaj imam 83 kg( pred ločevalno dieto 91kg) tako da… upamo da bo učinek. čez par dni vam javim moje počutje in napredek
lp

all13 lepo te prosim da ju3 čimprej javiš rezultate da dobim malo motivacije 😉
lp

živjo mici mala, takoj ko stopim na vago, ti javim, ha ha. tudi sama upam na najbolje.
meni je bistvo že, da so mi te kapsule dale motivacijo, da se sploh zadeva kam premakne,
imam 82 kg , velika pa sem samo 1,60, stara 32 let, poročena, 2 otroka. sej veš, pol pri otrocih se kg kar nekam nabirajo. tako da veš da je kar nekaj kilogramov za izgubit. lotila pa sem se tega zato, ker imam res preveč holesterola in moram nujno nekaj naresti.
veliko bo že, če se bom držala, da se po 17 uri ne je, da ni sladkarij in po nepotrebnem sladkih pijač, oz. gaziranih, ki sem jih občudovala.
ločevalna ni slaba. če se le da, tudi sama kdaj pa kdaj jem pri kosilu samo meso in solato.
ampak lej, želim da bi mi vsaj kakšna kilca šla dol, ker potem bi imela res še večjo motivacijo.
se pa bolje počutim, ker se ne nažiram s sendviči v službi. danes sem imela zajtrk ob 8-ih, potem sem ob 12 ih pojedla 2 mala jabolčka. za kosilo bom naredila segadin in ga bom jedla malo porcijo, potem pa zaključim za danes. če me zagrabi slučajno kaka huda lakota, bom popila kozarček jogurta in šla raje zgodaj spat.
pozdravček vsem in želim dobro motivacijo in da zdržimo .
bravo za milico, ker se je še obseg zmanjšal.
enkrat se moram tudi sama mal pomerit, da bom imela boljši filing , ko vidiš da se še obseg manjša

Pozdravljene punce!
Tudi sama sem naročila acai berry thin.. in upam, da ga bom jutri že prejela..
Že dolgo časa se spravljam k hujšanju ampak vedno neuspešno.
Upam da mi bodo te kapsule res pomagale pri hujšanju…
bi vas pa prosila,da sporočite, koliko kg ste izgubile in če ste zasledile kakšne neželene učinke.
Bom pa tudi sama sporočala kako to deluje pri meni.

hojla
danes je bil moj 3.dan, in sem prejle stopila na vago, ker nisem več zdržala.
shujšala sem 1 kg in sem vesela, ker nekje moramo začeti, kajne !!!!
super, zdaj vem da zmorem. samo danes sem pa lačna. to pa res. ampak se ne dam.
zdele grem otroke zrihtat, pol grem pa še sama spat, da ne bom mislila na hrano.
verjamem pa , da bo konec tedna spet drugačen rezultat, ker res pazim pri hrani. samo gibanja ni . škoda. ampak ko bo topleje in malenkost več časa, bo tudi to

ZIVJO VSEM SKUPAJ. Srcno upam da vam bo vsem uspelo. jaz si se vedno misli ali naj narocim ali ne. Ko pa vidim koliko vas je ze na teh tabletak si mislim PA KAJ LAHKO IZGUBIM ?? NIC MOGOCE SAMO TEH 35 EUR KI BI JIH ITAK DALA ZA KAJ DRUGEGA. Tako da narocam ze jutri…. upam da nam bo vsem uspelo priti do cilja. samo moramo verjeti…

dan…
kako ste punce… jst sem super… včeraj sem tudi jst imela en napad na sladkarije tako da vrjetno je biu tak dan… luna :))) drugače pa zadovoljna in polna energije…

vidim da tudi ostale napredujete – bravo vsem… sem vesela da, držimo skupaj in da imamo če ne drugega vsaj volje veliko…

zdej pa šibam na malico (danes je hruškica na meniju)

pozdravček vsem in se beremo…

Ojla!

Jaz zdaj drugi dan jemlem oz. sem vzela za zajtr oz.malico v službi, jem normalno….tako da bomo videli kako bo pomagalo.
Tehtala se bom konec tedna.

hojla.. kaj vse jemljete achai kapsule ali sok??? zasledila sem na googlu kar precej tega tudi od oprah… a lahko katera pove kaksna je skatlica ali pa zavojcek mislim barva in too hvala…

no all13 hvala da nam deliš rezultate. jaz imam pa velik problemček. lakota em taaako grabi…da je to nekaj neverjetnega! včeraj sem za kosilo jedla špagete za večerjo pa pizzo…danes sem jedla pleskavico in malo krompirja, sedaj za kosilo pa segedin…ampak malo preveč pa malo kruha zraven…moram se vzeti v roke in se trdno odreči kruhu in sladkarijam! od ju3 dalje se bom tega držala. drugače pa počutje dokaj vredu… ko sem včeraj vzela prvo tableto sem se počutila zelo slabo…sedaj pa me kakšne pou ure po zaužitju boli glava kakšnih 5minut pa to igine. telo pač dobi nekaj novega na kar ni navajeno. no v soboto vam javim moje rezulate 😉
lp

hojla mici mala, nisi edina, veš ko si lačna. tudi jaz sem. ampak zdej vseeno vztrajam. ne vem točno, če bi lahko rekla, da so to čudežne kapsule, imam občutek da je to naša volja in da nam samo psihično pomaga. ampak vseeno, če je to to, kar sem rabila, mi je zaenkrat ok.
jaz sem moram kar potruditi, da ne jem, pa da pazim kaj jem,…..
tako da, volja, volja, volja. …
zate pa eli30, jaz imam kapsule v majhni plastenki, gor z velikimi črkami piše ACCAI, in pod tem z manjšimi : berry thin.

kako ostale napredujete ?

miiica samo nekaj bi prašala!

jaz sem danes dobila te tablete in me zanima a misliš da bi lahko jaz shujšala s tem da je samo 3x na dan in zelo veliko hodim čez dan pač sprehodi z sinčeku????

lp seni

hojla, danes je 5 dan, sem za 3 kg lažja. jupi !!!!!
moram rečt da zelo pazim, samo skrbi me, da me ne bo kakšna skušnjava zamikala. obseg se ni še nič zmanjšal,…..žal

no da se še jst malo javim… 6 dan se mi je malo ustavilo zdaj pa mi spet po kašne pol kile pada… res pa je da zdele 4 dni nisem bila nič na orbiju samo čez vikend na mal dalšem sprehodu… tako da je danes 8 dan in imam – 4.5 kg… zadovolna…

bravo bravo tudi za all13… super rezultati… kar se pa tiče skušnjave tudi jaz sem jo imela in sem ugotovila, da bi bilo bolje vsak dan en košček čokolade kokr pa potem ko je “napad” tako velik da bi celo zmazu…

drugače pa meni pomaga če sem lačna, da spijem kozarec vode…

eli30… jaz imam isto škatlico kot jo je opisala all13 bela flaška z rumeno napisan ACAI berry thin in pa slika teh jagod…

mici mala… ni potrebno da se odpoveduješ hrani ali obrokom lahko jih samo zmanjšaš… primeni to pomaga

seni90… nebi ti znala točno povedat, ker nisem noben zdravnik ali pa zastopnik za te kapsule… lahko ti samo povem svoje izkušnje… odvisno je kako ti telo sprejme te kapsule… če imaš usaj tri obroke je mislm da v redu namreč jaz še to nisem imela. mogoče samo spremeniš kaj pri količini obroka in pa imeti veliko beljakovin… letanje za sinčkom sem pa tudi prepričana da ti vzame veliko kalorij… sej probaš – kakšne tri dni počakaš na rezultate če nisi zadovolnja se še bol potrudiš… jst se trudim imeti vsaj 4-5 obrokov, eni pravjo čim več obrokov drugi pa da jejmo samo ko smo lačni…

se javim kasneje… lep dan

Pozdravljene!
Rada bi vas vprašala če je imela katera kakšne probleme prve dni..(npr. glavobol,slabost,slabo počutje in podobno.)
Včeraj sem že vzela 2 kapsuli in sem se počutila zelo slabo. Glava me je bolela ves dan..malo mi je bilo slabo.(seveda je pa tudi odvisno od posameznika kako telo sprejme te kapsule)
prosim, da mi sporočite če ima katera enake probleme.

New Report

Close