Najdi forum

ACAI BERRY THIN

jast jih jem že 5 dni in trebuh ni več napihnjen me pa zvečer občasno mal boli glava.jem pa kot prej normalno in je šlo dol 2 kg

Js sem ful skeptik, glede teh kapsul…….imam kar precej kil, vsaj 25 bi jih mogla “dol dat”, sem probala marsikaj, pa nobenga učinka….če pa že, sem jih pol nazaj dobila 2x toliko…..

Pravzaprav me je strah, da bom vrgla denar skozi okno, sploh zdaj, ko sem brez službe….

Jaz sem jih danes naročila, pa mislim da upoštevajo 10 eur popusta, tako naj bi plačala 35 eur, ko jih dobim.

Tudi sama sem naročila te kapsule, dobila sem jih včeraj, tako da sem danes že vzela dve kapsuli 🙂 prej sem se stehtala in izmerila, tako, da poročam kakšen bo napredek :))))

Sem pa zelo vesela, da ste načele to temo, da se bomo lahko vzpodujale med sabo 😀

živjo tudi tebi Tincika, tudi jaz sem vesela tega foruma, da bomo lahko se spodbujale, pa malo povprašale med seboj.
jaz že komaj čakam, da dobim pošiljko.
samo mislim da bo drug teden, ker sobote najbrž ne bo pošte.

ooo zdej se nas je pa že kar nekaj nabralo… upam, da bomo same zadovoljne uporabnice… 🙂 skupaj nam bo uspelo 🙂

kar se tiče bolečin v glavi tudi mene je prvi dan bolela…danes me ne… očitno je to eden od stranskih učinkov ampak se mi ne zdi tako hudo… bom pa bolj pozorna še naprej…

v.s. ješ že ponaravi bolj zdravo prehrano ali vse kar ti pride pod roke in kok časa na dan/teden se gibaš…

hojla vsem !
neverjetno sem presenečena, včeraj sem naročila, danes ob 7.30 pa so me že klicali po telefonu, da je pošiljka prišla.
tako da danes bom začela s kosilom 🙂
pa da vidimo kako bo.

Ojla! Kr ne morem verjet 2 kg v enem dnevu????
Pa si jedla tako kot vedno? nobene diete ali manjši obrok, ločevanje hrane?

Jast sem jih danes dobila sam nisem še začela jemati, me je kar strah da spet ne bo nič iz tega in sem sam denar vrgla stran….

oj fanta… jst sm jedla normalno hrano vključila sem samo še dva obroka (dopoldanska in popoldanska malica) in pa 30 minut gibanja… to je pa vse kar naredim poleg kapsul… no danes je 3 dan pa sem se ravnokar tehtala in skoraj 4 kg manj in pa 3-5 cm manj (stegna malo manj, pas malo več)… zaenkrat zadovoljna počutje pa tudi super… mormo pa vedt, da pri vseh sigurno kapsule ne bojo delovale enako, da ne bo katera slabe volje, ko bo šlo eni več drugi manj dol… samo vztrajat mormo…

p.s. za nagrado sem si danes že privoščila novo majčko :)) (in končno nakupovala brez slabe volje)

all13 in pa ostale, ki ste kapsule že dobile ali jih pa še dobite – želim vam veliko volje in pa poročajte malo 🙂

jst sm pa že čist “obsedena” ratala s to tehtnico, čeprav mi še vedno 3-mestno številko kaže in je še vedno ne maram :))

Kaj mi lahko kdo prosim pove, koliko ta izdelek stane? Ker nikjer nisem zasledila cene..

zaenkrat stanejo 35 eur ker je 10 eur popusta…

o hvala za podporo.
jaz sem jih danes dobila, vendar še nisem začela z njimi, ker sva z možem šla na večerjo s prijatelji in da ne bi imela preveč slabe vesti, bom začela jutri.
komaj čakam. tako rada berem ta forum, ko vidim da pomaga, in da grejo kg kar dol…….
res upam da bo učinkovalo.
lep večer vsem

oj ženske nič verjet iz lastnih izkušenj pravim samo slabo mi je bilo ceu mesec sem jih jemala pa nič od nič še prehrano sem spremenila nič sladkarij pa nič kruha pa še po kosilu nisem nič jedla tako mi še je zmeri uspelo samo zaj ne z temi tabletami,škoda denarja res bolje kupit tik tak bombone pa se pretvatjat da so shujševalne vsaj zadah bo boljši.Žau ne obstaja čarobna tabletka.

Pozdravljene!

Kolikor imam jaz izkušnje preku gledanja televizije sem 1x zasledila oddajo,kjer je zdravnik omenil da glavobol pri dietah pogosto nastaja, zaradi razstruplanja telesa…tako da kakšen dan ali dva te lahko glava boli, to pomeni da delaš prav. No jaz tudi nisem nobeden zdravnik al kaj v tej smeri, povem samo kaj sem zasledila. Je pa to sigurno izjavu zdravnik, tako da..

Lepo1. kdo pravi, da naj uživamo glino? Zraven teh tabletk?
jaz sem jih tudi naročila, jemljem jih sedaj 4 dni, kg pa stojijo kot pribiti:)
Sem veliko pričakovala, glede na reklamo oz. bolj komentarje, ampak vidim, da nič kaj ne bo šlo dol. No, bomo videli in si pišemo. Res pa je, da sem normalno vse jedla, v ponedeljek pa se začnem malo pazit – po ločevalni dieti, kolikor bo pač šlo…

Javite vaš rezultat!

jaz sem danes 1 dan, začela z zajtrkom.
na tehtnico bom raje stopila po nekaj dneh, da bom bolj prepričana kako deluje.

hej Tincika in Milica, kako napredujeta. koliko kg sta izgubili? me pa zanima, ali se to kej pozna na trebuhu npr. To si jaz zeloooooooo želim izgubiti 🙂

čerčka vsem tuki…

all13… hm kar se tiče kg se danes nism nič tehtala, tako da naj ostane skrivnost do jutri 🙂 kar se pa tiče obsega sm pa že poročala da je od 3 do 5 cm manj obsega v treh dneh (pri moji teži)…

piaf… koliko pa želiš spravit dol… mogoče ločevalna ravno ni prava dieta… jaz osebno se nebi šla nobene diete ampak samo malo pazit kaj pojem in da dobim dovolj beljakovin in pa vlaknin. jst jem isto kot prej samo dodala sem dop. in pop. malico in pa zajtrk se trudim jest…

tinamalina… hvala za informacijo.

kaja… ne ustreza use usem in ne reagira vsako telo enako… jst zaenkrat nimam težav (na srečo!) in upam, da mi uspe doseči zastavljen cilj…

se beremo…

lep pozdravček
jaz se počutim danes super, ko vem da sem bila včeraj pridna . sej ne vem, ali je to psihično ali ne, bistvo je, da pomaga. šele zvečer sem bila malo lačna, pa sem pojedla 1 kivi in šla spat. 🙂
danes pa nov dan, upam da bo tako uspešen kot je bil včerajšni.
se že veselim rezultatov

New Report

Close