Najdi forum

ACAI BERRY THIN

Ima morda kdo izkušnje z temi shujševalnimi kapsulami.
Hvala lp

no jst sm jih naročila prejšni teden, tako da jih danes pričakujem… vem, da gre po vsej verjetnosti samo za nateg, ampak useeno… če ne probaš ne moraš vedeti… probati pa ni greh… upam, da mi bojo če ne drugega dale usaj malo motivacije, da začnem migat s svojo ritjo, ker da bi res delovale tako kot je v reklami prikazano je vse skupaj videt preveč lepo 🙂 vsi pa vemo, da si je treba najprej v glavi pošlihtat stvari… sporočim svoje izkušnje…

lep dan

če bi učinkovali bi bili vsi na svetu suhi in ne bi potrebovali diet. ….. nič ne pomaga, da bi šle kile dol same po sebi ne da bi spremenili način prehranjevanja in dodali velikoooo gibanja !!!!!!!
Vse kar vam obljubljajo, da boste shujšali brez spremembe hrane je nateg. Če pa spremenite hrano, vstrajaš pa 100°% uspe 😉

seveda, da brez gibanja nič ne bo… in tudi na škatli ACAI kapsul lepo piše, da delujejo z gibanjem in zdravo prehrano… zame je dovolj, da kapsule delujejo zgolj kot motivacija… pač imaš v glavi če si že toliko denarja dau za kapsule, zakaj se nebi potrudil še malo z gibanjem in pomisliu kaj use daš v usta… kot sem že rekla, mogoče ne vse je pa veliko v glavi… in ko si v glavi nekaj dopoveš tudi tablete delujejo…
včeraj sem uzela prve dve tabletki počutje v redu tehtala se pa še nism… sm pa že mela preblisk ko sm se pogledala v ogledalo da se mi že kar pozna… 🙂 (to seveda je nemogoče, ampak pač moja domišlija in upam, da mi z mojo domišlijo nekoč tudi uspe!!!)

Za koliko časa pa je ena steklenička?
miiica, malo poročaj, kako kaj deluje to, zelo razmišljam v tej smeri, da poskusim še s tem. Jaz migam že, ampak kile nikamor ne grejo 🙁

živjo, Milica, mi lahko poveš če kaj učinkuje. kako se počutiš?

steklenička je za en mesec, če ješ 2 kapsuli na dan… torej zjutraj 20 minut pred zajtrkom in potem še 20 minut pred kosilom… moj prvi rezultat je minus 2 kg v enmu dnevu s tem da sem imela 5 obrokov in 30 minut orbitreka… na začetku grejo kg itak vedno hitreje dol… (začela sem z 112 kg) počutje je drugače dobro, edino kar me je zmotilo, da me je zvečer ko sem se čisto umirila mogoče malo bolela glava, ampak mislim, da je blo to samo zaradi malo miganja in nič drugega – mogoče sem vseeno začela malo prehitro glede na to, da se prej nism čisto nič gibala…
barabonka za tebe, bi pa mogoče bolj priporočala kašne kapsule samo za hitrejše izgorevanje maščob, ki jih vzameš 20 minut pred aktivnostjo, so tudi veliko cenejše… samo nasvet

se javim še kasneje
lep dan še naprej

hvala da si malo opisala.
jaz sem danes naročila na njihovi spletni strani. v kakšnem času pa ti to dostavijo?
upam da bo tudi meni učinkovalo. je pa res da se nič ne migam v zimskem času. ko je poletje je bolje, ker smo vsak dan na kolesu.
javi se še kej, da nam ostalim daš malo več moči in upanja.

še tole Milica, ali si spremenila prehrano ali ješ tako kot do zdaj ? imaš občutek sitosti? da si malo predstavljam. pri nas imamo kar kalorično hrano

tudi pri nas jemo bolj kalorično hrano in jem isto kot sem jedla mogoče samo malo mal krompirja, testenin, kruha in malo več beljakovin… ocvrtih zadev in pa gaziranih pijač pa se izogibam že kar nekaj časa in sem samo s tem izgubila že 6 kg v pol leta… dodala pa sem še dva obroka dopoldanska malica sadje in pa popoldanska malica jogurt… če imam pozno kosilo popoldansko malico prestavim pred kosilo… glede občutka sitosti pa tako… če spiješ veliko vode in pred vsakim obrokom še 2 deci te že tako ali pa tako mine lakota in si daš pač malo manj na krožnik… ker moja izkušnja je ta, da kar imam na krožniku pojem… zato si ponavadi vzamem čim manjši krožnik :)) pač prenašam okoli sama sebe :))

dostavijo jih v 2 dneh… no potem pa bova lahko delili svoje izkušnje da ne bom sam jst tuki pametovala :))

mogoče še to… moje spletne strani, ki so v prilubljenih, so zadnje čase vse, ki so povezane z aktivnostjo… večkrat na dan kliknem na njih in si preberem kašen pozitiven članek ali nasvet… tudi to mi da še več zagona in komi čakam lep vreme, da kakšen dobr nasvet tudi uporabim…

p.s. da me ne bo kšna razumela da sem kakšen strokovnjak za diete/hujšanje… nisem, ker če bi to bila nebi bila na trimestni številki… govorim vam samo iz svojih izkušenj… in ne želim izpast da se delam neki pametno 🙂

hvala ti za vsak nasvet ki si ga napisala. meni vem da bo prav prišlo.
jaz bi si želela shujšati vsaj 20 kg. jaz imam težavo, da si pri kosilu vzamem res prevelike porcije, ker sem ponavadi prestradana iz službe. in vem da je pravilno 5 obrokov na dan.
zdaj bom imela še večjo motivacijo , in upam da bom dosledna.
bom ti javljala kako bo pri meni, ha ha

saj vem glavna težava nam je služba… ni časa tut na wc skočit… :)) pač ženske… treba si bo vzet tiste 3 minutke da tut kej pregriznemo… da malo zamenjam malico bom vrjetno tut jst zamenjala za 5 krispijev ali pa pest oreščkov ostalo bom pa pustila doma, ker vem da bom use pojedla če jih bom imela v službi… 🙂

Mene pa zanima ali vplivajo te kapsule kaj na kontracepcijske tablete?
No po vsej verjetnosti ne bi smele, ampak vprašati ni greh.. :))

jaz upam da ne, ker jih tudi sama jemljem.

to vprašanje pa raje postavi svoji zdravnici ti bo znala bolj svetovati…
lahko ti samo povem da ni nobenih takih čudnih sestavin… kapsule vsebujejo acai berry ekstrakt, krom, ekstrakt zelenega čaja, kofein, l-theanine, celuloza, voda…

veliko sem brala na forumih o tem, in seveda, eni so za, drugi pa proti. pa sej tako je vedno.
me pa zanima recimo tole, ali bi se dalo pri nas v lekarni kupiti prav take kapsule ??

prav teh kapsul sicer nism zasledila drugače pa imajo eno mal drugačno varianto ki ravno tako vsebujejo acai

http://www.lekarnaljubljana.si/si/spletna-lekarna/ponudba/lastni-izdelki-lekarne-ljubljana/prehranska-dopolnila/2040/ciscenje-telesa-acai-lekarna-ljubljana

Kaj pa cena teh kapsul?????

jst sm dala za njih 35 eur k trenutno dobiš 10 eur cenej drugače uradna cena je 45 eur…

jaz sem jih naročila v nedeljo in dobila v torek. No bomo videli ali res kaj deluje. zaenkrat me je začela bolet glava, no vem ali so to že prvi znaki onesnaženja v telesu. sicer pa pravi da naj uživamo glino.

javim če bo kakšen rezultat…

New Report

Close